-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Merhaba arkadaşlar, her gün seçilecek olan bir önemli haberi bu sitede yayınlayıp, haberin sosyal medyada vs.. yerlerde reklamını verip insanlardan haber hakkında yorumlar almayı planlıyorum, sistem ve fikir hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkürler
ek olarak site değiştirilmiştir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
nediyor da var sanırım + haber sitelerinin manşetlerinde de sadece önemli haberler var teknik olarak. İşiniz zor, başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
işiniz zor hocam.. Öncelikle tasarımda wordpress yerine çok güzel bir yazılım kullanmanız gerekecek ve ayrıca öyle akıl dolu uzman tarafından hazırlanmış yoruma açık sorular makaleler hazırlanması gerekir ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ben beğendim. Ben de bi ara buna benzer bir proje düşünmüştüm 3 yıl filan oldu. Yapamadım. Benim düşüncem gündem haberlerinin hepsini kısaca girip, Yorum ve puanlama ile o günün gündemini kullanıcılara seçtirme üzerine idi. Gündemi siz belirleyin gibi bir slogan düşünmüştüm. :)
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Bence fikir çok güzel ve geliştirilebilir. Başarılar dilerim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
tek konu ile olmaz. tüm konuların açılması gerekiyor. tüm konuları açmaya ve ilgilenmeye zamanınız yoksa forum tarzı bir şey kurun millet tartışmaları kendisi açsın.
benimde benzer projem var. özel bir forum scripti kullanacağım(forum demeye bin şahit lazım sosyal medya sitesi gibi) ve üzerine bazı eklentiler düşünüyorum.