-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ön Muhasebe
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Neden e-ticaret paketlerine yıllık ücret ödeniyor . paketi satın alıyorsun zaten iyi bir paket 3000 tl civarı sonra yıllık 1500 -2000 tl gibi ücret odüyorsun yetmiyor birde modülleri var bir mmodüle 400- 750 tl para ödüyorsun bu şimdi olucak işmi ben mi yanılıyorum yokmu acaba sağlam e-ticaret teması pos sistemi muhasebesi entegreli yıllık ücreti olmayan .. birkere alıcaksın yıllarca kullanacaksın .
1 kişi bu mesajı beğendi.
offfoffff
SeCe
Seo National
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo - WYO - Google Ceza
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
ShopPhp hocam. Aradığınız tam olarak bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam sunucu ücreti olabilir yıllık bedel. Çünkü onların sunucuda barınıyor. Banada kazık geliyor rakamlar ama neyse. Woocommerce ile çok mesudum şimdilerde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sanırım sorun olduğunda yardım sağladıkları için birde hosting ücreti . Fiyatların yüksek oldugunu düşünüyorum bende ...düşecektir , rakip bir sürü sistem çıkıyor çünkü
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Lojistik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
I** O**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Paket yazılımlar pekala pahalılar. Yıllık ücretleri de fazla cidden ama destek sistemi olması, dükkanı kapatıp gitmemesi vs konularda güvenilir olması sebebiyle diye düşünüyorum. Alternatifi varsa bende hemen kullanayım. Opencart deseniz dandik ve güvenilir değil. Prestashop deseniz forumda 2 kişi var ve destek verebilecek modül yazabilecek çok az insan var ve pahalı. ShopPhp tek kişilik bir şirket diye duydum. İ mağaza aynı şekilde. En iyisi çok ciddi butçe ile kendin yazdırmak ve yazılım ekibi çalıştırmak. Bunun için de bütçemiz yok. E o zaman yapacak ne var
60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
İdeasoft Yetkili Satıcısıyım. Ideasoft'un ve diğer e-ticaret firmalarının yıllık aldıkları ücretler gayet normal çünkü hem onların suncusunda barınıyorsunuz hem sizin her an yardımınıza koşan temsilcilere maaş ödeniyor. hem sizin adınıza en iyi SEO'yu yapıyorlar. Hem güvenlik için sürekli gelişirme yapan yazılımcılara ödüyorlar. Yani gayet normal bu fiyatlar ideasoft ile tanışmak isterseniz size indirim sağlayabilirim. Whatsapptan ulaşın: 0538 797 4508
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Lojistik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
I** O**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
İç giyim işi yapmak istiyorum ama en az 2 sene bu sektörde para beklememek lazım 2 sene oaket yazılıma para vermek hoş gelmiyor. @OmerAydınoglu