-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
elektrik elektronik mühendisi
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar,
Google search console üzerinden her makale yayını yaptığımda robots.txt ve google gibi getir özellikelrini kullanıyordum. Ancak duyduğuma göre her seferinde Google robotlarını zorlamak ters tepkiye sebep oluyormuş. Bu duyduğum doğru mu sizce?
Eğer doğruysa anlamadığım bir şey var. Neden Google o zaman böyle bir özelliği bizlere sunuyor? Hem de kendi zaten adet sınırı da koymuş.Yani tedbirini de almış. Neden ters tepki olsun biri bana açıklayabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
hersoruyusor.com Her Sorunun Cevabı Vardır
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
doğrudur, eklediğin makaleler yada yazılar özgün yazılarsa, web siten hızlı açılıyorsa ilk 2 aydan sonra, zaten google bunu görüp eklediğin kelimelerde sıralamalara sokacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
elektrik elektronik mühendisi
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Ben makalelerin hızlı indeks almasını istiyorum. Sitem yeni olduğu için makalelerim özgün de olsa hemen indeks almıyor . 1-2 günü buluyor indeks almaları.
Ayrıca site açılış hızım da düşük. Godaddy hosting kullanıyorum ondan mı acaba?
Wordpress eklentisi kurdum site çöktü. Godaddy plesk panelden hemen sildim eklentiyi anca öyle düzeldi. Açılış hızını ne yapacağım hiç bilmiyorum. Keşke Türk bir firmadan alsaymışım hız sorunu yaşıyorum.
hersoruyusor.com Her Sorunun Cevabı Vardır
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ilk defa sizden duydum her icerik icin google gibi getir ozelligini kullaniyorum ve bu gune kadar bir dezavantaj gormedim.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Google gibi getir özelliği aşırı birşey yapmaz ama alışıklık yaptığında, her eklediğini oradan ekleyesin gelir, web sitenin açılma hızı yüksek, makalelerin %100 seo uyumluysa :) gerisi gelicektir
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI