lostyazilim
tr.link

Google Adsense alternatifi reklam geliri elde etme

7 Mesajlar 1.688 Okunma
lstbozum
tr.link

baglar613 baglar613 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek tofaş
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 57 / 25
  • Ticaret 3, (%100)
Web site sahipleri için Google Adsense vazgeçilemez bir tercihtir.Farkındaysanız web site sahibi olupta Google Adsense ‘ ye başvurmayan çok az web site sahibi vardır.Fakat her başvuru kabul edilecektir diye bir kural yok

Google Adsense’ ye web sitelerini kabul ettirmek çok zor değildir. Fakat Google Adsense’nin yayıncılarda aradığı önemli özellikleri vardır. Bu özellikleri yerine getiremeyen web siteleri için Adsense almak çok zor bir durum olur.Yalnız Google Adsense tek değildir. Belki şu devirde yayıncılarına en iyi para kazandıran platformdur. Doğru! Ama Adsense’ ye kabul edilmeyen web siteleri için bir sürü alternatifler mevcuttur.Bunlar belki Google Adsense kadar kazandırmaz fakat Adsense’ ye kabul edilene kadar gelir elde etmek isterseniz bu alternatifleri deneyebilirsiniz. Tabi bu alternatiflerin bazılarınıda Google Adsense aldıktan sonrada kullanmaya devam edebilirsiniz.Bunun Google için herhangi bir sakıncası yoktur.

Google Adsense Harici Reklam Geliri Elde Etme

Yüksek hiti olan bir web siteniz var ise bu siteden para kazanmanız daha da kolaylaşır. Benim İlk Alternatifim
Wmaraci , *** , iyinet vb. sitelerde reklam alanlarınıza bir fiyat biçerek bu tür web sitelerinde başka sitelerin reklamını alabileceğiniz uygun yerler mevcuttur. Reklam alanlarınızı buralarda satarak yüksek gelirler elde etmeniz mevcuttur.

Fakat bunlar ile uğraşamam vaktim yok diyor iseniz Adsense benzeri reklam ağları mevcuttur.Bu reklam ağları tık başına gösterim başına gibi ufak ücretler ödemektedir.
Sıralamayı karışık yapıyorum çünkü arkadaşlar birinci sıraya konulan herşey genel anlamda iyidir diye kabul edilir fakat ben size ödeme yapanları sıralayacağım siz içlerinden istediğiniz istediğiniz herhangi birini seçebilirsiniz.

Adcash

1000 gösterim başına ücret ödeyen bir firmadır.Ödemeler siteden siteye değişmektedir.Yani bir siteye 1000 gösterime 0.5 euro veriyorsa başka siteye 1.5 euro verebilir.
Hesabınızda 100 Euro biriktiği taktirde ödeme isteyebilirsiniz.Ödemelerinizi banka havalesi yada paypal olarak alabilirsiniz.
Ödemelerinizi Ayın ilk 10 günü içinde talep etmeniz gerekmektedir.İlk 10 gün içinde talep edilen ödemeler ay sonundan 30 gün sonra hesabınıza geçmektedir.

Wordego

Tıklama ve görüntüleme başına ücret ödeyen firmadır.Şu an Ülkemizde en çok tercih edilen firmalardan birisidir.Reklam gelirlerinizin gösterim adedini tıklama adedini oranını gösteren gelişmiş bir anasayfaya sahiptir.
Web sitenizde bir sayfaya en fazla 3 adet reklam ekleyebilirsiniz.
Reklam gelirleriniz 100 TL ‘ye ulaştığında %20 kesinti ile banka hesabınıza yatmaktadır.

Admatic

Görüntüleme başına ücret ödeyen firmalardan biridir. 1000 gösterime gösterilen reklamın çeşitine göre 0,4 ile 0,8 kuruş arasında ücret ödemektedir.
Hesabınızda 50 TL olduğu taktirde ödemenizi talep edebilirsiniz.
Ödemeler bir sonraki ayın 25′ i ile 30′ u arasında hesabınıza yatmaktadır.

ReklamStore

Gösterim ve tıklama başına ücret ödemektedir.
Minumum 30 TL çekebilmektesiniz.
Ödemeler takip eden ayın 30’una kadar yatmaktadır.
Ödemelerinizi banka hesabına havale olarak isteyebilirsiniz.

Desk-Five

Gösterim başına ücret ödeyen firmadır.
Kazançları iyidir.Fakat onay süreci biraz uzundur.
Minumum 50 Euro çekebilmektesiniz.
Birçok reklam modeli mevcuttur. (Banner , resim, kod vb)

ReklamTRK

1000 gösterime 2 tl gibi ücret ödemektedir.Eğer sizin reklamlarınız sayesinde ürün satın alınır ise size 10 TL ‘ ye kadar komisyon vermektedir.
Minumum 30TL çekebilmektesiniz.
Talep ettiğiniz taktirde 24 saat içinde para hesabınıza geçmektedir.

GOOGLE ADSENSE ALTERNATİFİ REKLAM GELİRİ ELDE ETME

Emeğe Saygı

wmaraci
reklam

Seokent Seokent WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek -
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 227
  • Beğeniler 74 / 63
  • Ticaret 2, (%100)
Yarım konu açıp devamında hit çekmek forum kurallarınca yasaktır!
Bilginize..

• Üyelik 29.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek tofaş
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 57 / 25
  • Ticaret 3, (%100)
Herkesin açtığı şekilde göze batıyosa düzeltiriz

Seokent Seokent WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek -
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 227
  • Beğeniler 74 / 63
  • Ticaret 2, (%100)

baglar613 adlı üyeden alıntı

Herkesin açtığı şekilde göze batıyosa düzeltiriz

Benim gözüme batmıyor ancak ben sizin iyiliğiniz için dedim, 1 gün ban ile sonuçlanıyor banada oldu oradan biliyorum.
Yinede siz bilirsiniz :)
baglar613

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek tofaş
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 57 / 25
  • Ticaret 3, (%100)
Konu Düzenlendi

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
Bunlar içinde pop-up açmadan gösterim başına en çok veren hangisidir? Bilginiz var mı bu konuda?
baglar613

kişi bu mesajı beğendi.

Ne ekersen onu biçersin

• Üyelik 29.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek tofaş
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 57 / 25
  • Ticaret 3, (%100)