malcolmx
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Kurum
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır tatildeydim o süreçten önce adsense için defalarca başvurduğum bir site için tekrar başvuru yapmıştım tatilden gelince maillerimi kontrol ettim ve bir mailimde Google AdSense hesabınız tamamen etkinleştirildi başlıklı mail vardı girdim ve aşağıdaki gibi not vardı ancak sonrasında yeni bir mail gelmi ve o maildede yetersiz içerikten dolayı kabul edilmedi diye yazıyordu,adsense paneline giriş yapaya çalıştım ve ne yazıkki yeniden başvuru göndermem için sayfa çıktı,böyle bişey başına gelen varmı?
AdSense'e hoş geldiniz! Sizinle uzun ve başarılı bir iş ortaklığı yürütmek için sabırsızlanıyoruz.
Sitenize reklam birimleri yerleştirdiyseniz, birkaç saat içinde sitenizde alakalı reklamlar yayınlanmaya başlayacak ve böylece İnternet'teki içeriğinizden para kazanmaya başlayabileceksiniz.
Reklamların görünmesini istediğiniz sayfalara AdSense reklam birimleri yerleştirdiğinizden emin olun. Dilediğiniz zaman AdSense reklam kodunu program politikalarımızla uyumlu olan yeni sayfa veya sitelere ekleyebilirsiniz.
Başlayın
Reklam birimi oluşturma konusunda yardıma mı ihtiyacınız var? Size birkaç ipucu verebiliriz.
İnternet'te görüşmek üzere,
Google AdSense Ekibi
Not: Vaktiniz varsa, arkanıza yaslanıp pratik bilgiler içeren AdSense başlangıç kılavuzuna göz atabilirsiniz.
Zortan
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynısı benimde başıma geldi. Daha sonra yeniden istek gönderdin mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Konu başlığı sezon finali gibi olmuş :)
Tarayıcınızın önbelleğini temizleyip deneyin
1 kişi bu mesajı beğendi.
RaLLy
YaLanDunyA
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bu Aralar Çoğu Kişide Olan Şeyler Bunlar Hocam. Adsensenin Başındaki Operatörler Masustan Yapıyor Sanırım. :) Millet Sevinsin Sora Kursağında Kalsın Diye. :) 2. Onay Sürecine Girmiş Fakat Onaylanmamış.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Aynı şekilde geçtiğimiz hafta bi' arkadaşımın başına geldi bu durum. AdSense her zaman olduğu gibi bu aralar da bir tuhaf :)
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
geçmiş olsun ne diyelim
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aynısı benimde başıma geldi şimdi aynı mail geldi bakalım yine yetersiz içerik diyecek mi
web sitem adımda saklı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Hocam dizi fragmanı gibi başlık yazmışsın valla :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
Instant access projesi kapsamında yeni başvuranların bekletilmemesi adına başvurular kabul ediliyor, siteye reklamların yerleştirilmesinden sonra yapılan incelemede site uygun görülürse bu size bildiriliyor, ancak kabul edilmezseniz gerekçesi ile birlikte yine bu iletiliyor.
Şimdi sizde eğer reklamların yayınlandığını belirten mail'den sonra kabul edilmediğine dair diğer e-postayı aldıysanız sizde de yukarı da belirttiğim işleyiş gerçekleşmiş demektir.
Yeni sistem adsense
foxx
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
en başta kabul edildi maili geliyorum. Ön başvurunuz kabul edildi biz sizin siteyi bi inceleyip dönelim diyorlar. Eğer yetersiz ve uygunsuz ise siteyi özgün içeriklerle doldur tekrar başvur iyor. Bunu 2. kez hemen yapma. canı sıkılırsa hiç vermez :)