-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
İsim tescil dışında da kaliteli firmalar var üzülmeye endişeye gerek yok bir sure sonrada bu firma kapanır develer bu tarz şeylerle uğraşmazdevir eder ancak bu isim kirlendi kimse almaz var olan müşterileri farklı firmaya tasirlar
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
verdiğimiz ücretlerin nereye gittiği tabi ki önemli ama fikir ve zikir de önemli.
tüm verilen ücretler alan adı, hosting ve diğer paketler için verildi. Yardım etmek veya diğer bir amaçla verilmedi.
bu mesaj sadece bilgilendirme içindir. Kimse yanlış algılamasın.
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Yazılımı çok iyi olduğu için onlarca kez hack'lendi değil mi? :D Bilişimcilerini mahalle bakkalından alıyorlar sanırım. :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
turhost ve natro tek geçerim
olesore
"Saban Kılıçtan Üstündür"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilim İnsanı
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Şimdi burada okuduklarımdan öğrendim ve gerçekten dondum kaldım. Paramız oraya gidiyormuş gibi yazılar yazmışsınız bunları okuyunca kanım donuyor, düşünmek bile istemiyorum o adileri... Lakin en azından vicdanımı rahatlatmak adına şunu demeliyim, domain ya da alan alırken firmanın neci olduğunu bilmeden alıyoruz. Yani firma HAKKIMDA kısmında biz şunlardanız, biz bu meshepdeniz, biz buyuz demiyor... Kaç yılında sektöre girmiş, sunucuların özellikleri, varsa aldıkları ödüller vs bunlar oluyor ve bizler bu kadarını biliyoruz... Yazık... bu yazıyı gönderdikten hemen sonra komple yedek alma işini giriyorum... daha da kadayıf olsa yemem....
https://populertarim.com
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Yazılım çöp ne yazılım varmış ben göremedim ? standart bir otomasyon yazılımı, daha iyileri hatta en kralını bile yaparız.