-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yapay Zeka Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba , anlatım çok güzel yalnız girişteki intro çok sesli bu insan üzerinde hep müzik çalıcak diye olumsuz etki bırakıyor , Ayrıca UDEMY ile videolarınızı önce ücretsiz , belirli bir kitleye ulaşınca ücretli satabilirsiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Bence güzel hocam. Aynen devam. Tabi ne kadar üstüne eklerseniz her zaman daha iyi olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle sesiniz eğitim anlatımı için harika. Eğitim videolarına biraz baktım daha sonra hepsini izleyeceğim. Bence güzel olmuş. Ama videoların isimlerini numaralandırarak yazabilirseniz daha hoş olur. Zira ben eğitim videolarını bilgisayarıma indirip, Disklerde tutup daha sonra izliyorum.
Örnek:
001 - Photshop'ta cadı burnu yapmak
002 - Photshop'ta kanatlı ayı nasıl yapılır
gibi başında numara olacak şekilde veya "ders 1 - Photshop'ta bla bla bla yapmak" gibi vir isim formatında olabilir. Hani videoları kayıt edersek, bilgisayarda daha düzenli sıralı durabilir. Tabi bu sadece bir öneri.
Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
anlatım güzel ancak sanki cızırtılı gibi bir ses var siz konuşurken acaba mikrofonda mı sıkıntı var
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ses kaydını Neyle yapıyorsunuz ? Kullandıgınız Mikrofon vs pc'ye mi ait ?
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Seramik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
@Mağara_Adamı Ayrı ses kaydı yapmıyorum ... Kullandığım laptopun mikrofonunu kullanıyorum hani sabit olan .. Laptopum tek jak girişli olanlardan olduğu için ayrıca bir mikrofon girişi yok sadece kulaklık girişi var.. :S
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
webbil adlı üyeden alıntı
[bahset="39193"]Ayrı ses kaydı yapmıyorum ... Kullandığım laptopun mikrofonunu kullanıyorum hani sabit olan .. Laptopum tek jak girişli olanlardan olduğu için ayrıca bir mikrofon girişi yok sadece kulaklık girişi var.. :S
Ses kalitesinin iyi olmamasının sebebi bu bence. Henüz ilk videolarda oldugunuz için bunu engelleme şansınız var. Mesela Telefonunuz Hangi Model ? üSt model bi telefonunuz varsa ses kaydını onunla yaparsanız çok daha kaliteli bi ses çıkar ortaya.
Şayet Laptop'u kullanmak zorundaysanız eğer, Kulaklık ses girişini biraz daha ağzınıza yakınlaştırın. Çünkü Ses derinden geliyormuş gibi bi his veriyor.
Bu arada üstte ki arkadaşın da dediği gibi videoları numaralandırırsanız daha iyi olur. Büyük olasılıkla 1-2 Ay Sonra bu tür kaynakları izlemek zorunda olacağım Sizin videolarla Başlarım nasip olursa.
+ Farklı Programları Anlatacak mısınız ?
3dsMax vb..
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...