lostyazilim
tr.link

Eğitim derserim nasıl ?

13 Mesajlar 1.423 Okunma
lstbozum
tr.link

webbil webbil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / K
  • Meslek Seramik Teknikeri
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 223 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Eğtim videoları hazırlıyorum. En son eklediğim eğitim videomu da koydum. Biraz eleştirirmisiniz? Olumlu ya da olumsuz olarak ve öneriniz varsa önerilerinizi de yazabilirsiniz. Sizce devam edeyimmi eğitim videolarıma? Daha 5 gün oldu başlayalı.
Bazı cep telefonlarından Youtube' ye girip videom izlenince kendi sesimde sorun olduğu söyleniyor. Sesim çıkmıyormuş. Bende kendi cep telefonumdan giriyorum evet sesim çıkmıyor ama bilgisayar ile girdiğimde sorun olmuyor. O sorunuda anlamış değilim.
Web işleri ile ilgilenen siz değerli web master arkadaşlarımın önerisine, bilgilerine çok ihtiyacım var, gelişmek ve daha iyi olmak istiyorum. Videoların arka fonuna müzik koymak ne kadar doğru? Teşekkürler.
[B][COLOR="Navy"][COLOR="DarkOrange"]Son eğitim videom :[/COLOR][/COLOR][/B] Photoshop' ta fırçalama ile maskeleme. Photoshop' ta Arka planı maskeleme ile yok etme.
Kanalım:webprogramlariegitimi
aktuelsoylesi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

SunTeknoSistem SunTeknoSistem MobilPlatforms Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yapay Zeka Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 578
  • Beğeniler 108 / 132
  • Ticaret 8, (%100)
Merhaba , anlatım çok güzel yalnız girişteki intro çok sesli bu insan üzerinde hep müzik çalıcak diye olumsuz etki bırakıyor , Ayrıca UDEMY ile videolarınızı önce ücretsiz , belirli bir kitleye ulaşınca ücretli satabilirsiniz
webbil

kişi bu mesajı beğendi.

bulgay bulgay Turkcem.net Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmen / Yazar
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1465
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)
Bence güzel hocam. Aynen devam. Tabi ne kadar üstüne eklerseniz her zaman daha iyi olur.
webbil

kişi bu mesajı beğendi.

webkolog webkolog WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** M**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 4 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle sesiniz eğitim anlatımı için harika. Eğitim videolarına biraz baktım daha sonra hepsini izleyeceğim. Bence güzel olmuş. Ama videoların isimlerini numaralandırarak yazabilirseniz daha hoş olur. Zira ben eğitim videolarını bilgisayarıma indirip, Disklerde tutup daha sonra izliyorum.
Örnek:
001 - Photshop'ta cadı burnu yapmak
002 - Photshop'ta kanatlı ayı nasıl yapılır
gibi başında numara olacak şekilde veya "ders 1 - Photshop'ta bla bla bla yapmak" gibi vir isim formatında olabilir. Hani videoları kayıt edersek, bilgisayarda daha düzenli sıralı durabilir. Tabi bu sadece bir öneri.

Başarılar dilerim.
webbil

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / K
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 223 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
webkolog Çok güzel bir öneri ve numaralandırma işlemini yapıcağım. Ben sesim ve anlatım için güzel sözlerinizden dolayı size çok teşekkr ediyorum. Çok sevindim ve bana güç verdi.
bulgay çok teşekkür ediyorum yorum ve öneri için.
SunTeknoSistem dikkate alıcağım. Çok teşekkür ederim yorum için.
webkolog

kişi bu mesajı beğendi.

aktuelsoylesi aktuelsoylesi Kaliteli Marka Domainler Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1553 / 787
  • Ticaret 22, (%100)
anlatım güzel ancak sanki cızırtılı gibi bir ses var siz konuşurken acaba mikrofonda mı sıkıntı var
webbil

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 22.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / K
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 223 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
aktuelsöylesi seste cızırtı yok fakat eğer cep telefonundan videoyu izlediyseniz cep telefonlarından benim sesim hiç duyulmuyor ve rahatsız edici bir cızırtı oluyormuş. Bunu çözemedim. Bilgisayardan laptoptan videolar izlenince ve bazı cep telefonlarında o rahatsız edici cızırtı ve ses duyulması olmuyor Bunun neden kaynaklandığını da çözemedim videoları mp4 formatında yükledim her ayar güzel ama bilemyorum sorun nerde ? :S
aktuelsoylesi

kişi bu mesajı beğendi.

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Ses kaydını Neyle yapıyorsunuz ? Kullandıgınız Mikrofon vs pc'ye mi ait ?
webbil

kişi bu mesajı beğendi.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

• Üyelik 22.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / K
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 223 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
@Mağara_Adamı Ayrı ses kaydı yapmıyorum ... Kullandığım laptopun mikrofonunu kullanıyorum hani sabit olan .. Laptopum tek jak girişli olanlardan olduğu için ayrıca bir mikrofon girişi yok sadece kulaklık girişi var.. :S

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

webbil adlı üyeden alıntı

[bahset="39193"]Ayrı ses kaydı yapmıyorum ... Kullandığım laptopun mikrofonunu kullanıyorum hani sabit olan .. Laptopum tek jak girişli olanlardan olduğu için ayrıca bir mikrofon girişi yok sadece kulaklık girişi var.. :S

Ses kalitesinin iyi olmamasının sebebi bu bence. Henüz ilk videolarda oldugunuz için bunu engelleme şansınız var. Mesela Telefonunuz Hangi Model ? üSt model bi telefonunuz varsa ses kaydını onunla yaparsanız çok daha kaliteli bi ses çıkar ortaya.

Şayet Laptop'u kullanmak zorundaysanız eğer, Kulaklık ses girişini biraz daha ağzınıza yakınlaştırın. Çünkü Ses derinden geliyormuş gibi bi his veriyor.

Bu arada üstte ki arkadaşın da dediği gibi videoları numaralandırırsanız daha iyi olur. Büyük olasılıkla 1-2 Ay Sonra bu tür kaynakları izlemek zorunda olacağım Sizin videolarla Başlarım nasip olursa.

+ Farklı Programları Anlatacak mısınız ?
3dsMax vb..
webbil

kişi bu mesajı beğendi.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al