Adsense Alternatifi Reklam Firmaları
Wordego
Tık başına ücret veren bir reklam firması. İnternetten araştırdıklarıma dayanarak güzel ve tercih edilen bir firma diyebilirim. Adsense kadar zor bir onay aşaması yok ancak önlerine gelen her siteyi de almıyorlar. O nedenle yerli girişim olan Wordego güzel Adsense alternatiflerinden birisi. 100 tl olunca ödeme talep etme hakkına sahipsiniz.
AdHood
Yine Adsense alternatifleri arasında yer alan AdHood güzel bir alternatiftir. Tık başına ücret verdiğini biliyorum ancak gösterim ücreti konusunda net bir bilgim yok. Araştırmalarım sonucunda ödemeleri geciktirdiğini ancak ödemeleri yaptığı sonucuna ulaştım. Sitenize AdHood reklamlarını ekleyerek tık başı para kazanmaya başlayabilirsiniz. Ödeme alt limiti hakkında da bir bilgim yok ama yine 50-100 $ veya Tl arasıdır diye düşünüyorum.
AdMatic
Yüksek hitli sitelerin kaçırmaması gereken bir Adsense alternatifi. Daha doğrusu alternatif demek doğru olmaz çünkü bildiğim kadarıyla Admatic Adsense ile birlikte kullanılabiliyor. 1000 gösterim tarzı fiyat biçen AdMatic’de belirli bir limite ulaştıktan sonra ödemenizi alabiliyorsunuz. Ülkemizin en büyük teknoloji sitelerinden WebTekno , AdMatic kullanıyor. Bence AdSense ile birlikte kullanılabilmesi AdMatic’in en iyi yanlarından birisi.
Kaynak - hkirsan.com - Güncel İnternet ve Webmaster Blogu
(Bu tarz daha birçok makalem mevcuttur)