Bu bayiliklerin yanı sıra, fibaemeklilik ve, fiba bank kredi karti bayiliğide olacaktır. Fiba Emeklilik var, fibabank yilbaşından sonra katılacaktır. Bunun dışında doğal gaz da katılacak. Ama doğal gaz için görüşmeler devam etmektedir

Merhaba, Forum üzerinde 1 kişiye 2 kişiyede işin açıklamasını telefonda yaptığıma inaniyorum.

*******NET.NET
2008 yılında kurulan ve ortağı olduğum şirketten Haziran ayında ayrılma kararı alarak hisselerime karşılık 5 yıldır yaptığımız Turknet işini tüm gelirleri ve müşterileri ile devir alarak ******* Net şirketini kurdum. Şirket yeni idi ama Turknet bayiliği 5 yılını doldurmuştu. Yani daha ilk yılında 5 yıllık bir tecrübe, 5 yıllık bir müşteri portföyü ve bunların gelirleri ile sağlam bir başlangıç yaptık.


*******net.net Türkiyede 4 büyük firmanın bayiliği bulunmakta ve, vereceğiniz ufak bi ücret ile bu firmadan bayilk alıp, sattığınız her üründen kendinize kazanç elde edebilirsiniz.

Vip Başkan: Mustafa PAKKAN kişisel arayıp yardımcı olmasınıda isteyebilirsiniz. Yada bulunduğunuz ili yazarsanız o ilde konferans olup olmadığını arayip sorup size dönüş yapabilirim


işin kapsamına gelince bu iş 2,3 yildir var ciddi oranda kar ediyorlar. Hergün her dakika çalışmanıza gerek yok. İllaki bayiliği alın demiyorum sağdece izlemeniz ve kararı sizin vermenizdir.

Not: Video eski olduğu için kazanç sistemindeki bazı fiyatlar eskidir. ÖrneğinEşleşme olayında, 54 tl değilde, 2 kişilik eşleşmede 150 TL alıyorsunuz.



Alacağınız bayiliği herkese vermiyorlar A36528 bayi kodum ile referans olabilirim sizlere. Sağlam 5 kişi bulduğunuzda, sizin gelir payınız dahada yükselicektir.

Videoyu izlemek için Buraya tıklayabilirsiniz