-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar diyerek konuya dalıyorum. Şimdi ben daha yeni üye oldum. Bilgisayar programcılığı 1. sınıf öğrencisiyim ve söz konusu bilgisayar olduğunda bir aşkla bakıyorum konuya. Çizim veya kod farketmez. Html,asp,php biliyorum az çok. amatör düzeyde. ve ilk dönemde ise corel draw falan görüyoruz. gerçekten el becerisi olan birisiyim. Herşeyi çabuk kavrayabiliyorum. Yap deyin yapayım ama bende yaratıcılık yok. O da herşeyi alt üst ediyor. O yüzden bi de bu portalda bi danışayım dedim. Kendimi geliştirmek istiyorum herhangibir şeyde fakat korkuyorum. İş ilanlarına baktığımda yaratıcı ve yenilikçi düşünebilen elemanlar aranıyor diyolar. Bu yoldan geri dönüşüm yok onu da belirteyim. ya web sitesiyle devam edicem kodlarla boğuşucam yada grafik işine atılıp grafikerlik vb işlerle uğraşacağım. Sizin düşünceniz nedir bu konuda , yaratıcılığı falan geliştirmem mümkün mü ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
tek bir alanda kalma ;) grafikerlik ile de uğraş kodlarla da boğuş :) her konuda fikrin olur :) tasarım konusuna gelirsek internette milyonlarca tasarım var hepsini araştır bazılarını sen yap değiştir üstünde oynama yap zamanla yaratıcılığın ortaya çıktığını görürsün ;)
gaste
webibo.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sen Psikoloğa git en iyisi, okuldan alamadığını forumdan mı almayı düşünüyorsun.
Yok imza falan
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şu an nasıl içimi rahatlattın sorma :):)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Yaratıcılıktan kastının yetenek olduğunu sanmıyorum. Projeler yapa yapa yaratıcılığın elbette gelişir. Kıyafet tasarımcılarının ana karnında ilham aldığını mı sanıyorsun :) bu kadar takma. İşin içinde oldukça, etrafındaki insanların neler üretip neleri başarabildiklerini görünce senin de ışıkların yanacak bir süre sonra. Her şey zamanla... Bu kadar kafana taktığın sorulara cevap ararken zaten kendini sektörün ortasında bulursun. Sen hele alanındaki insanlarla bir içli dışlı ol, takip et, araştır... Gerisi gelir.
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Bilim & Kurgu filmlerini izlemeni öneririm... Grafik işi için ilk olarak "altın oranı" ve ardından renklerin uyumu üzerinde çalışmanı tavsiye ederim. Boş zamanlarında bol bol reklam izle ve yapılan grafik çalışmalarını incele.
Activist
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Patron
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir girişim yapmadan kendi alanında kendince çalışmalar yürüt.
Bunları forumlarda , gruplarda , sayfalarda vs. diğer kullanıcılarla paylaş , tartış , yardım al , yardım et.
Bir süre böyle yaparsan daha çok gelişirsin ve bilgili olduğun her alanında ortamını öğrenirsin.
İyice kavradıktan sonra kendi işlerini almaya başlayıp , kendi sitelerini kurmak isteyeceksin zaten.
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Ogilvy & Mather, Alametifarika, Rafineri, Medina Turgul DDB, Güzel Sanatlar, Arter, ATCW gibi Türkiye'nin önde gelen reklam ajanslarında çalışmak için iyi bir üniversite'nin Marmara, Mimarsinan gibi.. güzel sanatlar fakültesi bölümünden mezun olmak gerekir.
Bir de üstüne üstlük yaratıcılık yeteneğiniz yoksa hiç grafikerlik düşünmeyin
Bir matbada çalışarak kartvizit tasarlamaktan veya webmaster sitelerinde 20 tl'ye logo tasarlamaktan öteye gidemezsiniz.