Ben de Zonguldak'tayım. Anlat bakalım projeyi değerlendirelim :) Ben de yatırım yapacak proje arıyorum.
Gerçi 10.000 rakamını görmemiştim. Ne varmış bu sitede hakikaten 10 binlik? Yani birine aylık 500 lira verip de senin yaptığın sitenin aynısını yaptırmaktan beni alıkoyan şey ne? Farkın ne yani?
Gerçi 10.000 rakamını görmemiştim. Ne varmış bu sitede hakikaten 10 binlik? Yani birine aylık 500 lira verip de senin yaptığın sitenin aynısını yaptırmaktan beni alıkoyan şey ne? Farkın ne yani?
hocam 5 bin tl verip site yaptıranlarda var peki hangisi 4-5. ayında 3-4 bin tl gelir elde ediyor? site değeri aylık kazancının 10 katına eş değerdir. siteden ziyade önemli olan duyurumu pazarlamasını yani yönetmesini bilmek gerekir. Ki bu yatırımı yapmaya cesaret edecek kişi 2-3 ay sonra ne kadar kazanacak bir bilse :) ileriyi görüş açısı çok önemli :) yani siz 1000 tlye bu sitenin daha iyisini yaparsınız ancak bırakın 3. ayı 1. yılında bile bu kadar kazanabilecek misiniz:)
Ek Olarak:
Dostum kazanılan para haram oluyor sanırım. Kazanım arttırma düşüncelerini beğendim fakat helal bir kazanım olsa kesinlikle düşünürdüm.
Bana kalırsa haramlık bir durum olduğunu sanmıyorum. Çünkü site üzerinden biz sadece analiz tahminlerimizi makale şeklinde paylaşıyoruz. Reklam alanlarından da aylık kazanç elde ediliyor, kumar vs site üzerinden oynatılmıyor :)