lostyazilim
tr.link

Sitemin Yarısını Satıyorum :) Aylık Memur Maaşı Kazan!

17 Mesajlar 4.302 Okunma
acebozum
tr.link

leomaster leomaster Wmaracı Sevdalısı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 715
  • Beğeniler 212 / 129
  • Ticaret 66, (%100)

Twitter adlı üyeden alıntı

Ben de Zonguldak'tayım. Anlat bakalım projeyi değerlendirelim :) Ben de yatırım yapacak proje arıyorum.

Gerçi 10.000 rakamını görmemiştim. Ne varmış bu sitede hakikaten 10 binlik? Yani birine aylık 500 lira verip de senin yaptığın sitenin aynısını yaptırmaktan beni alıkoyan şey ne? Farkın ne yani?

hocam 5 bin tl verip site yaptıranlarda var peki hangisi 4-5. ayında 3-4 bin tl gelir elde ediyor? site değeri aylık kazancının 10 katına eş değerdir. siteden ziyade önemli olan duyurumu pazarlamasını yani yönetmesini bilmek gerekir. Ki bu yatırımı yapmaya cesaret edecek kişi 2-3 ay sonra ne kadar kazanacak bir bilse :) ileriyi görüş açısı çok önemli :) yani siz 1000 tlye bu sitenin daha iyisini yaparsınız ancak bırakın 3. ayı 1. yılında bile bu kadar kazanabilecek misiniz:)

Ek Olarak:

dnaz adlı üyeden alıntı

Dostum kazanılan para haram oluyor sanırım. Kazanım arttırma düşüncelerini beğendim fakat helal bir kazanım olsa kesinlikle düşünürdüm.

Bana kalırsa haramlık bir durum olduğunu sanmıyorum. Çünkü site üzerinden biz sadece analiz tahminlerimizi makale şeklinde paylaşıyoruz. Reklam alanlarından da aylık kazanç elde ediliyor, kumar vs site üzerinden oynatılmıyor :)

wmaraci
webimgo

haber58 haber58 Doğruluk dost kapısı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Bitlis
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1771
  • Beğeniler 424 / 491
  • Ticaret 47, (%100)
Senin siten ötüyorsa benim sitem de düşünüyor ))

NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN

MustafaYilmazz MustafaYilmazz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek çoban
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 13 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Yaşın 18 oldugunda bana mesaj at sözleşme senet ayarlayalim 5 yil ayda en az bin tl kazandiracaginin garantisi ile

GAZİANTEP

soloturk soloturk Facebook reklamları ..... Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Facebook Reklamları
  • Konum Konya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 263
  • Beğeniler 110 / 109
  • Ticaret 23, (%100)
Herhangi bir kazanç garanti edilmemiş, internet piyasasında her zaman dalgalanmalar olur,
bu tarz siteler de zaten reklamdan kazanır, ama 10k kazanır ama 1k. Düzenli hit yerine oturduğunda özel reklamlardan her şekilde kazandırır yani.

Fakat kazandırır diye de gözü kapalı bir işe girilmez, şunu yaparsak şöyle olacak, böyle olacak diye planlar yapılsa da her zaman işler planlandığı gibi gitmiyor malesef. O yüzden iki tarafın da düşünüp analiz ederek adımlar atması gerekir.

Hayırlı satışlar.

wmaraci
wmaraci

berrynetwork berrynetwork WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek web design ve yazılım
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad N** U**
  • Mesajlar 181
  • Beğeniler 16 / 24
  • Ticaret 2, (%100)

sedat5453 adlı üyeden alıntı

ben 10000 tl verilecek bir site göremedim??

bir sitenin değerini belirleyen şeyler tasarımı değil gelir seviyesidir hocam. dandik bir html tasarımla ayda 10000 TL de kazanabilirsiniz. Çok kaliteli bir tasarımla ayda 100TL'de. O yüzden siteye bakıp değil gelir düzeyine bakıp karar vermelisiniz ne kadar edeceğine. Aylık 1000 TL getiri sağlayan bir sitenin ortalama toplam değeri 12000 - 15000 TL arasındadır. Arkadaşın istediği ortaklık için miktar şu aşamada biraz fazla. Ancak belirttiğim kriterleri göz önünde bulundurup hesap yapılması gerekir bu durumlarda.

GuestLion GuestLion WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 340 / 340
  • Ticaret 39, (%100)

berrynetwork adlı üyeden alıntı

bir sitenin değerini belirleyen şeyler tasarımı değil gelir seviyesidir hocam. dandik bir html tasarımla ayda 10000 TL de kazanabilirsiniz. Çok kaliteli bir tasarımla ayda 100TL'de. O yüzden siteye bakıp değil gelir düzeyine bakıp karar vermelisiniz ne kadar edeceğine. Aylık 1000 TL getiri sağlayan bir sitenin ortalama toplam değeri 12000 - 15000 TL arasındadır. Arkadaşın istediği ortaklık için miktar şu aşamada biraz fazla. Ancak belirttiğim kriterleri göz önünde bulundurup hesap yapılması gerekir bu durumlarda.

Site değeri hakkındaki görüşlerinize katılıyorum. Doğrudur. Çünkü 100 bin tl yatırıma aylık 10 bin tl gelir çok iyi bir gelirdir. Hemde şu andaki piyasa şartlarında. Adamlar yatırım deyip 300-500 binlere ev alıyorlar yer yarılsa getireceği kira geliri 3000 tl 5000 tl...

Aynı paralara siteler alınsa aylık getirisi %10 gelirden 30-50 bin tl büyük paradır. Elbette her işte olduğu gibi riskleri de yok değil. İddaa siteleri falan bir ayağı çukurda siteler. Her an güme gitme ihtimalide bulunuyor.
berrynetwork

kişi bu mesajı beğendi.

berrynetwork berrynetwork WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek web design ve yazılım
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad N** U**
  • Mesajlar 181
  • Beğeniler 16 / 24
  • Ticaret 2, (%100)

OğuzÖztürk adlı üyeden alıntı

Site değeri hakkındaki görüşlerinize katılıyorum. Doğrudur. Çünkü 100 bin tl yatırıma aylık 10 bin tl gelir çok iyi bir gelirdir. Hemde şu andaki piyasa şartlarında. Adamlar yatırım deyip 300-500 binlere ev alıyorlar yer yarılsa getireceği kira geliri 3000 tl 5000 tl...

Aynı paralara siteler alınsa aylık getirisi %10 gelirden 30-50 bin tl büyük paradır. Elbette her işte olduğu gibi riskleri de yok değil. İddaa siteleri falan bir ayağı çukurda siteler. Her an güme gitme ihtimalide bulunuyor.

bende söylediklerinize katılıyorum. ancak şunu eklemeliyim. bizim ülkemiz ve bizim gibi ülkeler iddaa sistemi asla çöküntüye uğramaz. aksine her geçen gün kullanımı daha da artar. o yüzden sektörün bitme ihtimali sıfıra yakındır. burda önemli olan farklı birşeyler yaratabilmek. çünkü bahsettiğiniz konu ile ilgili bir çok alternatif site var. sizin kullanıcıya farklı cezbedici bişey sunmanız gerekir ki siteniz başarıya ulaşsın.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al