Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Özellikle
"Sizin Kadrajınızdan WM Aracı" etkinliğimizde araba anahtarlarının havada uçuştuğunu görmüştüm ki böyle bir konuda rahat rahat yayılalım istedim :D
Sizden ricam yorum yaparken;
- Aracınız var mı?
- Varsa fotoğrafını paylaşabilir misiniz? (Nazara gelir diye korkan arkadaşlar sadece yorum da yapsalar olur.)
- Aracınızı neden seçtiniz ve en çok hangi özelliği sizi cezbetti fotoğrafa iliştirmenizi rica edeceğim
.
Konuyu hiç kimse lütfen gösteriş olarak algılamasın, burada bir aileyiz yarın ertesi gün bir araç alacak olursunuz 1. elden kullanıcıya ulaşmak istersiniz tak bu konu aklınıza gelir :) aradığınızı bulmuş olursunuz
Benim 2. aracım 4 ay kadar önce aldığım
Fiat Albea 2005 Model 1.2 8V Benzinli motor tipine sahip. Elbette o tüplü ve öfkesiz! Beni kendine çeken özelliğiyse acayip ekonomik olması oldu. 30 LT LPG ile takribi 450 Km yol yapıyor ki minibüsten/dolmuştan ucuza her yere gidiyorsunuz.Elbette gönlümde BMW 3.20D veya 318i yatıyor ama sanırım o upgrade'e daha biraz var. Ha unutmadan kendisi böyle bir şey;
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Isuzu D-max 2007model 2,5 çift kabin 4x2 var.
İşimiz gereği bunu kullanmak durumundayız. Yakın zamanda Toyota Hilux, Amarok gibi model yükseltmeler yapacağız. Sorusu olan varsa sorabilir 3 senedir bizde araç.
Şuan bilgisayarda fotoğrafı yok, yüklerim yakın zamanda
Not: Albea'nın 1.4'ü kullandım bir süre. Tüp değmemişti. Süratliydi atikti araç
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bizim Renaolut Clio 2006 1.5 aracımız var. Sürekli geziyor araba 1 depo ile 1000KM rahat görüyoruz. Şimdi oradan biri çıkacak klasik dizel araba sahibi kafası diyecek ama cidden öyle arabayı alırken ilk amacımız az yakan çok kaçan bir araba ve o zamanlar ehliyetim yeni babamında kendi ait 2. arabası ehliyeti alalı 20 yıl olmuş ama İstanbul'da yaşadığı için gerek duymamış ama şehir değiştirince mecburi aldık. Ama araba gidiyor şuanda 250 Bin KM'ye yaklaştık ve her gün araba geziyor kısmetse yılbaşında değiştirmeyi düşünüyoruz ama bakalım sağlık olsun :) Ayağımızı yerden kesiyor bize de yeter :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
AR-GE
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
[B]Opel Astra H [/B] 2013 model 1.6 motor 115 HP. Hem tüplü hemde öfkeli :) Tüple şehir içi 100 KM'ye 25 lira civarı yakıyor.
Şuan bilgisayarda fotoğrafı yok en kısa sürede güncellerim mesajı.
Ek olarak: 3 yıl önce sıfır olarak almıştık. Sorusu olanlara yardımcı olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Peugeot 206 Sedan 1.4 Comfort paketine sahip benzinli ve öfkeli araca sahibim, +5 rebirth öğrenci arabasıdır :) az yakar çok kaçar :D
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Honda civic elegance bir aracım var orjinal, lpg li, çok kaçar az yakar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Futbol Hakemi / Referee
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
BMW 2015 model 5.20 Premium paket aracım var çok yaksa da değiyor be abi. Uzun yolda hiç sorma ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Chervolet Aveo 2012 LTZ Model - 1.4 Benzin & LPG
Araçtan çok memnunum aracı biraz araştırsanız konsol gözünüze tuhaf gelebilir ama gerçekten çok eğlenceli söyleyebilirim oyun gibi sürüyorsun farklı bir his veriyor :)
LPG yakıta 60 - 70 TL veriyorum ortalama
yakıt 35 - 37 litre gaz alıyor.İstanbul içi trafiğinde: 200 / 230 KM Şehir dışı: 400 / 440 KM
www.osmanlidavetiyeci.com
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
2015 model linea pop aracım var, 42 bindeydi aldığımda. 1.3 multijet motor. dizel. geçenlerde ufak tefek sürtünmeler kazalar falan paylaşmıştım forumda zaten :)
115 liraya istanbul-konya yapmıştım aldığımda ( baya basarak tabi. ) onun dışında az yakıyor diyebilirim ama bi hesaplama yapmadım, sanırım ortalama 6 litreyle falan gidiyorum arada bir yol bilgisayarına bakıyorum da.
fotoğrafı şimdi bulamayacağım ama bazı dertler var fiat olmasından kaynaklı. 15 model araba alıyosun arka kapılarda hoparlör yerleri boş, koymamışlar. yokuş kalkış desteği var, ama normal frene basıyor kendi kendine, ses yapıyor çoğu zaman.
ön göğüs eski göğüs, teypler acayip pahalı adamakıllı olanları. ama herşeye rağmen, beyaz temiz bi linea pop haz vermiyor değil.
çok uzun yol yapıyorsanız tavsiye ederim, sorusu olana yanıt veririm :)
iyi forumlar
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr