İŞ ALIMI: KAPALI
Sınırlı Stok!
- Domain GoDaddy firmasından kayıt edilecektir ve fiyat teklifi sadece .com uzantısı için geçerlidir.
- Domain kayıt için GoDaddy kaydı olmayan bir mail adresi ve şifresini iletmek zorundasınız. Bu mail adresini kullanarak GoDaddy hesabı oluşturup domaini bu hesaba, şahsıma ait kredi kartını kullanarak kayıt edeceğim.
Fiyat: 10TL/Adet
Ödeme Yöntemi: EnPara, İş Bankası
Forum dışı iletişim;
Mail: mail[at]mustafakurt.info
Hizmet Şartları
1- Domaini hemen başka bir hesaba transfer etmeniz GoDaddy tarafından şüpheli görünebilir, domain silinebilir veya hesabınız kapatılabilir. Bu sebeple domain transfer işlemi için en az iki hafta beklemenizi tavsiye ederim. Bu süreçte domaini kullanmanızda herhangi bir sakınca yoktur. 1 aydan daha önce transfer edilen domainlerin sorumluluklarını kabul etmemekteyim.
2- Domainlerin kesinlikle silinme gibi bir durumu olmayacaktır.(1. Maddeyi uygular ve transfer etmek için acele etmezseniz)
3- Ticaret bitiminde domain kayıt edildiğini ve işlemin tamamlandığını teyit ettiğim zaman, ilgili hesapların şifrelerini her ihtimale göre kendinize göre değiştiriniz. Aksi halde oluşabilecek zararlardan maddi ya da manevi sorumluluk kabul etmiyorum.
4- Sınırlı sayıda domain kayıt işlemi yapacağım için bakiyem tükendiğinde hizmet almama ve aldığım hizmeti teslim edememem halinde ödediğiniz tutarı geri iade etmek şartıyla hizmeti sonlandırma hakkım saklıdır.
7 Adet domain kayıt ettirildi, sorunsuz alışveriş için teşekkür ederiz.
1 adet domain kaydettirdim memnun kaldım, ilgisi ve çabukluğu için teşekkür ediyorum :)
Domain alındı, teşekkürler.