Dolphin
Web Tasarım & SEO Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 30 dakika önce Ablam ve Babamdan henüz net olmayan bir haber aldım. Aklıma tonlarca şey geldi. 6 yaşında erkek kardeşim var. Saçları dökülüyormuş, kan testi felan yapılmış eksik değerler çıkmış ve enfeksiyon da varmış. Aklıma ilk olarak Lösemi hastalığı geldi... Rabbim onu bize bağışlasın. Daha küçücük, melek o... İnanın çok kötü oldum ve şuan göz yaşları döküyorum. Ne olursunuz Allah Rızası için Dua edelim ve ettirelim. Allah şimdiden hepinizden Razı olsun. Rabbim inşaAllah yardımcımız olur.
hayat illegal!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Logistics & Transportation
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Allah bağışlasın hocam, umarım bir an önce eski sağlığına kavuşur inşAllah.
Dua'mı da ettim, Allah kabul etsin.
SeCe
Seo National
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo - WYO - Google Ceza
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Allah yar ve yardımcısı olsun efendim. İnşallah görecek çok daha güzel günleri var bu güzel kardeşimizin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Kim Bunlar Ajans Çalışanı
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Allah acil şifalar versin öncelikle korkmayın saçları döken lösemi değil kemoterapi tedavisidir. Yani burdan bu sonuca ulaşmayın. Tedaviye başlanmamış birinde saç dökülmesi görülmez. Kan değerleri herkesde düşük çıkabilir ve anlık değerler yanıltabilir. Kesinlikle olumsuz düşüncek bir sebep yok ortada.
Ablam 2 yıl kemoterapi gördü ve akciğer hastalığını atlattı konuya malesef vakıfım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Makale Yazarı / Editör
-
-
Ad Soyad
I** I**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Allahümmе Rabbе’nnâsi müzhibе’l yе’si işfi еn-tе’şşâfi lâ şâfi illâ еntе işfi şifâеn lâ yuğâdiru sеka-mеn.
“Ey tüm insanlığın Rabbi tüm acıyı ve ıstırabı gidеrеn yücе Rabbim, Sеndеn başka şifa vеrеbilecek yoktur; Sadece Sеn şifa vеrirsin. Ona şifa vеr ki, üzеrindе hastalıktan küçük bir eser bile kalmasın,
Amin
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Computer Programming
-
-
Ad Soyad
D** Ç**