lostyazilim
tr.link

Bazı satışlar hakkında

10 Mesajlar 1.099 Okunma
lstbozum
tr.link

otuzgun otuzgun Otuzgun Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 615
  • Beğeniler 199 / 121
  • Ticaret 10, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

Bir ara burada bir duyuruda "gerçek kullanıcılı twitter takipçi kasılır" gibi bir başlık görmüştüm. Bir ara denemek için 1000 adet için paket satın almıştım ki aldığım arkadaş sağolsun 1.300 kadar takipçi göndermişti.
Ancak bunu satın aldıktan sonra;
Birkaç gün içinde gelen takipçilerin yarısı gitti ve oradan web sayfama gelen beğenilerin hepsi yabancı oluyor.
Yani ilan bir anlamda sahte.
Sizce sosyal medya hesaplarına ilişkin gerçek hedef kitleye dönük kısa zamanda destek sağlarım diyen satışlar mantıklı mı?

wmaraci
reklam

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
bu konular facebookta sağlam oluyor, zamanında 1000 sayfa beğenisi vermişti birisi, 1000 kişi gerçekten beğendiler ama 300 kadarı gitti. kalanlar şuanda paylaşımları görüntülüyor. 1 paylaşımım 600 kişiye kadar görüntüleme alıyor.

twitter takipçileri çok reklamlı ve çoğu beğeni yabancı beğeniler. en mantıklısı twitterda direk reklam vermek
otuzgun

kişi bu mesajı beğendi.

harme harme Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bekçi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 127 / 73
  • Ticaret 13, (%92)
Merhaba hocam bu işin sırrı nedir biliyormusunuz :) aslında çok basit facebook,twiter,instagram hesabı açıyorsunuz güzel bir bayan resmi ekliyorsunuz.sayfaları kuruyorsunuz,iki muhabet edip milleti sayfanıza üye yapıyorsunuz baktınız 10k oldu ilanı veriyorsunuz 10k facebook takipçi kasılır diye satın alan arkadaş nereden bilecek bayan için sayfayı beğendiklerini şunuda söylim unutmadan 10k olduktan sonra sayfayı başka sayfaya aktarıyorsunuz böylece bu işi ticarete dönüştürdüler bana göre hiç gereği yok sitenizi beğeniyorlarsa zaten takip ederler kasmaya gerek yok :)
otuzgun

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 27.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 615
  • Beğeniler 199 / 121
  • Ticaret 10, (%100)
Benim dediğim olayda adamlar 1 saat içinde takipçi kasıyor. Yeni üyelik hileleri tamam öyle tabii

wmaraci
wmaraci

tahsinyaman tahsinyaman WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 27.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Sistem Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 114 / 117
  • Ticaret 1, (%100)
Valla hocam benim için en mantıklısı gerçek reklamlar. facebook reklamı günlük 3 lira 5 lira gibi ücretler karşılığında büyük kitlelere ulaşmanızı sağlıyor. böylelikle sayfanızı gören ve beğenen kişiler içerik hakkında bilgi sahibi oluyor. dolayısıyla size çok daha verimli takipçiler gelmiş oluyor.

Tamamen benim şahsi görüşümdür. İtiraz edecek olan arkadaşlar muhakkak çıkacaktır.

• Üyelik 27.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 615
  • Beğeniler 199 / 121
  • Ticaret 10, (%100)

tahsinyaman adlı üyeden alıntı

Valla hocam benim için en mantıklısı gerçek reklamlar. facebook reklamı günlük 3 lira 5 lira gibi ücretler karşılığında büyük kitlelere ulaşmanızı sağlıyor. böylelikle sayfanızı gören ve beğenen kişiler içerik hakkında bilgi sahibi oluyor. dolayısıyla size çok daha verimli takipçiler gelmiş oluyor.

Tamamen benim şahsi görüşümdür. İtiraz edecek olan arkadaşlar muhakkak çıkacaktır.

herme adlı üyeden alıntı

Merhaba hocam bu işin sırrı nedir biliyormusunuz :) aslında çok basit facebook,twiter,instagram hesabı açıyorsunuz güzel bir bayan resmi ekliyorsunuz.sayfaları kuruyorsunuz,iki muhabet edip milleti sayfanıza üye yapıyorsunuz baktınız 10k oldu ilanı veriyorsunuz 10k facebook takipçi kasılır diye satın alan arkadaş nereden bilecek bayan için sayfayı beğendiklerini şunuda söylim unutmadan 10k olduktan sonra sayfayı başka sayfaya aktarıyorsunuz böylece bu işi ticarete dönüştürdüler bana göre hiç gereği yok sitenizi beğeniyorlarsa zaten takip ederler kasmaya gerek yok :)

Size katılıyorum. Ben de sadece iddialı bir şekilde bu işi yapıyoruz diyenleri denemek için küçük bir alım yapmıştım. Olay bana çok mantıksız ve sahte geldi. Ama bu işi yapanlara haksızlık etmemek adına sizlerin de fikrini almak istedim. Teşekkür ederim.
harme

kişi bu mesajı beğendi.

harme harme Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bekçi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 127 / 73
  • Ticaret 13, (%92)
Bu işi yapanlar tek sayfa iş yapmıyorlar belki 100 tane sayfası var bu şekilde buradaki nuamayıda ortadan kaldıralım arkadaşlar sen satın almak istersen hazır zaten al gülüm ver gülüm anladınız umarım :)
otuzgun

kişi bu mesajı beğendi.

Serkan Serkan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1047
  • Beğeniler 129 / 339
  • Ticaret 13, (%85)
Gerçek kullanıcı ise bırakma ihtimalleri yüksek oluyor,ancak botlar giderse orada sorun vardır.
otuzgun

kişi bu mesajı beğendi.

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
bende birisinden 2.5 instagram takipçisi almıştım 1 ay önce falan bana 2.7k göndermişti düşme olur diye ama 10 gün sonra baktım o 2.7k tam 1.2k kadar düştü ve halende düşüyor. İnstagram hesabıda kişisel değil komedi resimlerinin olduğu bir hesap yani herkesin takip edebileceği :) sonra söyledim böyle böyle diye adam birde diyor yapacak bir şey yok bende olumsuz ticaret ve puanı verdim :D :D
otuzgun

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 27.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 615
  • Beğeniler 199 / 121
  • Ticaret 10, (%100)
benzer bir durum, geçmiş olsun :)