-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Kişisel blog açmayı düşünüyorum fakat aklımda birkaç soru var. İlk olarak wordpress mi yoksa blogger mı açmak konusunda kararsız kaldım. Hangisini açayım hangisi sizce daha iyi, daha kullanışlı... Avantajları, dezavantajları nedir ?
Birde blog için tema konusunda çok kararsız kaldım. Ne fazla sade ne fazla abartılı şöyle orta düzeyde güzel bir tema arıyorum. Önerileriniz var mı ? Ücretsiz tema tercihim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba wordpress tercih etmenizi öneririm. Fakat sadece altyapıyı tercih etmekle bitmiyor, optimizasyonu iyi yapmalısınız. Themeforest üzerinden temalara göz atabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hostapot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
aynı şekilde bende wordpress öneriyorum size direk tema için para vermeyin derim wordpress ücretsiz çok güzel temaları var bunlarla başlayıp sonradan ücretli bir tema almanızı öneriyorum
Ranay
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
B** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
blogger daha basit deyip geçiyorum , tabi işin üstadı arkadaşlarımız daha net ve açıklayıcı cümleler ile nedenlerini belirterek tavsiyelerde bulunacaktır :)O
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kesinlikle kendi alan adında wordpress,
içerik üretmeye başladıktan sonra temayı zamanla adım adım değiştirirsin. Wordpreste onlarca ücretsiz blog teması bulabilirsin.
İlk başta içeriğe odaklanman daha çok fayda sağlar.
Daha sonra blogger, tumblr ve medium üzerinden de yazarak destekleyici bloglar elde edebilirsin.
Kabaklar Çarpışır çekirdekler, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.