Arkadaşlar hepinize merhabalar,
Uzun yıllardır eğitim işinin içindeyim, lisans eğitimimden sonra üniversitede kaldım, yani bir anlamda işin mutfağındayım da diyebilirim. Bu sebeple eğitim konusunda özellikle de yükseköğretim konusunda kanun ve yönetmeliklere oldukça hakimim. Tüm bunları paylaşmak üzere bir eğitim blogu kurmuştum, hobi olarak bildiklerimi yazdığım bu blog sandığımdan çok daha fazla ilgi gördü, şu an 3K+ hit alıyor.
Bu sırada şunu fark ettim ki aslında eğitim konusunda pek çok kişinin kafasında cevapsız sorular var, bu soruların cevabını ancak işin içindekiler verebilir ama gördüğüm kadarıyla insanlar üniversitede sağda solda bunların cevabını verecek kafalarındaki soru işaretlerini giderecek bir yetkili bulmakta zorlanıyordu. Lafı çok uzatmayacağım, her gün blog siteme onlarca soru gelmesi beni bir eğitim soru cevap sitesi kurmaya yöneltti ve birkaç arkadaşımla birlikte bu siteyi kurduk. İşin mutfağında olan birileri olarak, yönetmelikleri içmiş birileri olarak elimizden geldiğince herkesin aklına yatacak şekilde sorulara cevap veriyoruz.
Sitemi inceler misiniz? Şu şöyle olsa daha iyi olurdu diyebileceğiniz şeyler varsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Link: http://www.bircevap.com/