-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Gelir modeliniz nedir hocam.Birde reklam düşünürseniz aylık 350 bin tekil gösterimi olan film dizi tanıtım sitemizi değerlendirebilirsiniz.
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Scriptiniz limonportal anladığım kadarıyla wordpress alt yapısına sahip ve eklentilerle (özel alanlarla) desteklediği için hit arttıkça size yeterli gelmeyebilir. Daha yolun başındayken daha stabilite olabilecek bir php temaya göz atmak isteyebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Hocam en kısa sürede mobil uygulama yapın çünkü letgo mobil uygulama sayesinde tuttu. Daha kolay kullanımı olduğu için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam çok güzel proje :) Allah korusun projeyi tutturamazsanız sahibinden.com teklif sunun derim
harme
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bekçi
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Merhaba siteniz çok güzel olmuş,aslında güzel bir adım ama öğrencilerin ücretsiz eşyalarını paylaştığı bir platform olsa sesi daha iyi duyulur düşünüyorum,İhtiyacı olan öğrenciler siteniz vasıtasıyla birbirleriyle paylaşımda bulunsa güzel olmazmı? Bence on numara fikir.
Yukarıda belirtmiş olduğum kişisel fikirlerimdir.Kimseyi caydırma gibi niyetim yoktur.Dediğim gibi harika bir ilan sitesi olmuş