Akademig
hep aynı şeyler işte..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Grafikerlik
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba elinize sağlık. Harika.
Birşey sormak istiyorum, photoshop Cs6 da herhangi bir resmi programa attığım zaman resim kare kare çıkıyor. CTRL + H yaptığımda resim düzeliyor. ama her yeni resmi attığımda, photoshopu kapatıp açtığımda bu şekilde oluyor. yanıtı biliyor musunuz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Seramik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Çok teşekkürler güzel yorumunuz için. Sorunuzu bilemedm ama ya resimle alakalı ya da Photoshop cs6' nın ayarı ile ilgili olmalı galiba. Resim gösterme ayarında farklı bir ayar sisteminimi seçtiniz yanlışlıkla bilemedim., resmi panale atınca ilk o şekil gösteriyor sonra ctrl+ h ye basıncamı orijinal şekle dönüyor. Onu bilemedim ayarlarınızla ilgili galiba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Web & Seo Ajans
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mukemmel anlatim, tesekkurler.
Mobil Yazıldı.
Poju.io
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Seramik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Çok teşekkürler arkadaşlar.. Yokmu hiç eleştirilecek bir yer, hatam varsa yazabilir ya da bir öneride bulunabilirsiniz. Yoksa böyle devam edeceğim. Gözünüze çarpan bir şey varsa yazabilirsiniz ve düzeltmek isterim onu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Seramik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ne güzel yazmışsınız.. İnşaallah faydalı olurum birkaç kişiye. Anlatım da hata yapmamaya, gereksiz bilgi vermemeye çalışıyorum ve hiç bilmeyen birinin dahi anlaması için anlatımı yavaş ve basit tutuyorum. İnşaallah başarılı oluyorumdur. Çok isterim çok kişinin bu videolardan bir şey öğrenmesini. Teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
bilişim ve e-ticaret uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğitim videosunun kötüsü olmaz en kötüsü bile birşey öğretir emeğine sağlık, çok da güzel olmuş
Magnetic Lasso tool u ilk gördüğümde ağlamak istemiştim ben arkadaş :) akşama kadar pen ile tık tık beynimiz şişerdi şimdi şu güzelliklere bak :)