-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Diploma var İş yok
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güzel bir düşünce ancak alan çok kısıtlı gibi geldi yani belli ki tema vs. masraf yapmışsınız. Umarım buna değer ve istediğiniz yere gelirsiniz. Başarılar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
El elden üstündür, El elle yükselir. >www.kpssagrubu.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kısmet diyelim, ilerleyen süreçte bayiilerden reklam alınabilir diye düşündüm açıkcası, belki özel indirim falan yaparlar direk satıcıdan pazarlık usülü reklam satışı yapmış olurum :)
Metaren.NET.TR
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ben sormak istiyorum bu g4te ghost screen sorunları felan varmış ben daha görmedim ama garanti bitmeden ya olursa diyorum telefonumun sağ üstü azıcık düştüğü için zedelenmiş ghost screen olursa kullanıcı hatası demi servis acaba bilginiz var mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
benim telefonumun ekranı gidiyor bi 40 50 saniye acmaya calısıyorum simsiyah bi erkanda kalıyo bazende karıncalı bi ekran geliyor versem iyi olcak gibi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ayes Elektronik'e bırakmanı tavsiye ederim. :) Bornova'da . Bir baksınlar cihaza
Ek Olarak: Sitemize doğal ve konuya uygun olumlu/olumsuz tüm yorumlarınız link çıkışları ile birlikte onaylanmaktadır. " Başarılar " " Kolay Gelsin " tarzı hariç tüm yorumları onaylamaya çalışıyorum. Öylesine atılmış yorumlarınızda linkler silinir :)
Metaren.NET.TR