-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Seramik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yazı fontu dışında beğendim. Yazı fontunu mutlaka değiştirin çok acemi hava estiriyor. En altta örneğin şu yazı varmış hiç dikkatimi çekmedi ikinci kez bakınca gördüm. "kampanyamız 31 aralık tarihine kadar geçerlidir" yazıyor.. Önemli bir yazı ama en altta ve silik yaızlmış.. bence o yazı büyük bir kırmızı renkli kampanya ifadesinin üzerinde, biraz daha büyük ve ilginç fontla yazılsa daha güzel olacak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Yorumunuz icin tesekkur ediyorum.Yazi fontu konusunda eksiklerim var evet.Zamanla insallah gelistirecegim.Genelde kurumsal ilanlarda ve tasarimlarda bi bilgiler kucuk bir kisma yerlestirildigi icin bende calisma alanimi genis tutmak maksadiyla en alta serit seklinde yazdim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Film şeridi yerine farklı birşey kullanmayı deneyin bir yazı foto gize çok batıyor
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Patron Çıldırdı yazısı sanki d harfleri paint ile çizilmiş gibi :D hocam başka bir font kullanabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Diploma var İş yok
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fontlar çok amatör, renk ve konu bütünlüğü yok, indirim kelimesini ayırmanız hiç olmamış, üçgenler yakışmamış, film şeridine de anlam veremedim :) Özet sadece olarak girişmiş olup birşey ortaya koymanız olumlu burada.
Tavsiyem benzer çalışmaları takip edip beğendiğinizi yapmaya çalışmanız, yeteneğiniz varsa zamanla daha yaratıcı ve iyi işler ortaya çıkarabilirsiniz. Başarılar dilerim :)
El elden üstündür, El elle yükselir. >www.kpssagrubu.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
bilişim ve e-ticaret uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1. Patron niye çıldırdı ?
2. Alttaki film şeridinin parfüm ile ne alakası var ve neden bu kadar kötü görünüyorlar.
3. Kampanyanın geçerliliğinin yazdığı en altta bulunan şerit kenarlara doğru siyah opacity artıyor, neden bu şekilde düşündün.
Önemli olarak herkes font demiş durmuş, evet haklılar, Tipografi çalışmalısın.
2 kişi bu mesajı beğendi.