haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Geçen bir paylaşımda şunlar yazıyordu. Herkes zengin olmayı istiyor, ama kimse çalışmayı sevmiyor. Herkes cennete girmek istiyor ama kimse ibadet etmiyor diye … Kısa yoldan emek vermeden çalışmadan kazanmak isteyenlerin tek düşündüğü şey adsense …
Arkadaşlar yineliyorum ADSENSE için site kurulmaz. Bakın Adsense banlı haber sitem var. Sivas’ta da ülke çabında da da reklam alabiliyorum. Başarı işte budur. Emek vereceksiniz ? Ne emek verdiniz diye sorarsanız site 11 yıllık der kapatırım. Ayrıca attığım onbinlerce tanıtım SMS i saymassam …
Son olarak diyorum ki değerli dostlar ; Site açmak uzun soluklu bir iş nolur geçici heveslere kapılık alet olmayın. SABIRLI İSENİZ VE AZİMLİ İSENİZ KAPI AÇIK. MAYMUN İŞTAHLILARA BU ÇADIRDA YER YOK !
5 kişi bu mesajı beğendi.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Emek kısmına kesinlikle katılıyorum. Diğer kısmı için birşey demiyorum. Çünkü Banlanmanın taraftarı yine kendinizsiniz. Yani belki farkında olup belkide farkında olmadan yanlış yaptığınızdan dolayı banlandınız.
Zaten dışardan reklam alabiliyorsanız, kimseye eyvallahınız olmaz. Ama şu da bi gerçek ki, her alanda dışardan reklam veren bulamıyoruz ve mecburen reklam firmalarına el pençe kalıyoruz. Bu reklam firmalarının arasında da en vicdanlısı yine Adsense'dir.
Başarınız adına cidden sevindim. Çünkü artık herkes site açar oldu.
Diyeceğim şu ki ; Bırakın da bu işi bilenler yapsın. Cidden net alemi çöplüğe dönüyor yoksa.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
CEMB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
iş
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bırakın açan açsın en kötü hosting firmaları kazanır zaman zaten iyiyle kötüyü ayırt ediyor o yüzden herkes rıskını yer
Activist
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Patron
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adsense için site açma girişimi saçmalık.
Katı kurallı Adsense için uğraşmayada değmez.
yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adsenseden banlanmak için iki seçenek var.ilki emek hırsızlığı yani telif hakkı ihlali.
İkincisi usulsüz reklam yerleştirmek.Bu da reklam verene karşı yapılmış bir hırsızlık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hepsine eyvAllah tamam da hocam, nedir bu kibir? yaptığın işi milletin gözüne soktuktan sonra yemişim öyle işin emeğini...
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
bilişim ve e-ticaret uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Millet sanıyorcki Adsense kayıt olup gerekli düzenlemeleri yapınca hiç kimsenin girmediği web sitem sayesinde ayda trilyon kazanırım.. Trilyon olmasada 300-500 getirse yeter ...
Adamın youtube kanalı var neredeyse 10 senedir aktif olarak kullanıyor 1.5 milyon takipçisi olmuş bi sor bakalım o takipçiler niye orada adamı niye takip ediyor ? Haftada 3-4 video yapıp youtube e koymayı kolaymı sanıyorsun ?
Adamın web sitesi var günde 600 - 800 tl civarı adsense kazanıyor, 120,000,000 Günlük giriş var,
120,000,000 siteye giren var 600-800 tl civarı adsense kazancı var (Hani 300-500 diyodunya) .. Sence bu site beleşemi kuruldu ? WP alıp tema atıp internete atılıp bırakılmış bir siteye bu kadar giriş olabilirmi ?
Yok öyle 3 kuruşa 8 köfte :D yaparım siteyi ikide sahte giriş yapacak site ayarlarım ohh gelsin paralar He gülüm he, google adsense de çalışan mühendislerde zaten dünyanın en gerizekalılarından oluşuyor herifler özel toplanmış alayı süzme gerzek sen düşündün onlar yakalayamıyor demi :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
8yildir web siteleri ile ugrasiyorum 8 yildirda adsense sayesinde iyi paralar kazandim ve kazaniyorum. Adsense cok kezde banladi ama iki uc gun sonra baska bir adsense alip devam ettim. Tabiki sitene reklam alabilirsin ama adsense kadar kazandirmasi icin iyi bir site olmasi gerekir bu da zaman ve calisma ile olur.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
mkahraman
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Adsense banlamadan once kural ihlali icin uyariyormu? Yoksa direk banliyormu.
Ek Olarak:
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
adsenseden 2005 yılından bu yana 12000 civarı para kazandım çok kasmadım çokta bir beklentim olmadı ama artık internetten çok büyük paralar kazanılacağına inanmadığım için çok istekli olmayan kimseye boşuna internetle uğraşmasını tavsiye etmiyorum, hobi harici düşünenler için tabiki bu söylediklerim.