lostyazilim
tr.link

AOrhan.com'da yazarlık hakkında düşünceleriniz

18 Mesajlar 2.425 Okunma
lstbozum
tr.link

Sinan Sinan Grana Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3509
  • Beğeniler 1321 / 1320
  • Ticaret 97, (%100)
Bence yazar alma Ahmet, bu şekilde devam et. Farklı kategoriler elbette olabilir, illede başkalarına destek olmak istiyorsan farklı bir yol dene.

wmaraci
reklam

ehliblog ehliblog Yeni adres: Teknojest Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1557
  • Beğeniler 63 / 258
  • Ticaret 32, (%97)
yazar almak akıllıca bir sistem.Zaten yabancı sitelere baktığınız "guest post" kavramı çok yaygın ve insanlar bu sistemi benimsedi.ama ne yazık ki ülkemizde herkes bunu beleş iş olarak görüyor.Bu sistemi açmanızı öneririm.Hatta yazımı da gönderirim.Yalnız kişisel site kavramını biraz tırmalar gibi geliyor

supheli supheli Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Türkçe Öğretmeni
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1441
  • Beğeniler 245 / 238
  • Ticaret 40, (%100)
Bence kişisel blogta yapılmamalı yazar alımı diye dğşğnüyorum.Hele sizin ki gibi sağlam blogsa,takip eden kitleye sorulabilir bence.Sitenize bir anket koyun ve ziyaretçileriizden cevap bekleyin, bana en mantılıklısı bu geldi.

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Aorhan kişisel blog değildir yalnız. Hatırlatmakta fayda var.

wmaraci
wmaraci

Kahnweb Kahnweb Yazar, Editör Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 261
  • Beğeniler 96 / 65
  • Ticaret 3, (%100)
Kendi isminiz üzerine kurulu olduğu ve sizin elinizden çıkanların beğenildiğini düşünerek. Yazarlık işine olumsuz bakıyorum.

Kendinizin bir şeyler katabileceği bir şeyler yapabilir ve geliştirebilirsiniz.

Zent Zent WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Blog Yazarı ve Web Geliştirici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Z** Z**
  • Mesajlar 267
  • Beğeniler 31 / 46
  • Ticaret 3, (%100)
Güzel düşünce fakat her ne kadar blog kişisel olmasa da alan adı sana özgü olduğu için ne kadar faydalı olur bilemem. Yeni bir alan adı alıp kaliteli yazarlarla birlikte ortaya güzel bir şeyler çıkabilir. Eğer böyle bir düşüncen olmazsa böyle devam etmek istersen sosyal medya ve e-ticaret ile ilgili biraz daha ağırlıklı yazılar olabilir.

www.zaferzent.com - blogger

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Aorhan her ne kadar Ahmet Abi'nin isminden türemiş olsa da kişisel blog değildir. Bu piyasada kime sorarsanız sorun Aorhan'ın sitesi nedir, necidir diye tutup da kimse kişisel blog diyemez. Teknoloji yazılarının ağırlıklı olduğu bir blogdur. Geçenlerde denk geldiğim bir örnek vardı. Çok hoşuma gitmişti. Mesela Selpak bir kağıt mendil markasıdır. Fakat kimse kağıt mendil alırken kağıt mendil var mı diye sormaz. Selpak var mı deriz. Aorhan'da verdiğim bu örneğe benzemekte. Alan adı kişisel ama içerik için kimse kişisel diyemez.

Yazar alımı konusuna gelince, Ahmet Abi'nin Aorhan için yaptırdığı tasarımı gören biri olarak kesinlikle yazar alınmalı diyorum. Neden tasarıma göre cevap veriyorsun derseniz öyle bir tasarımı olan blog biraz daha aşmalı sınırlarını. Tek düşünce ile kalmamalı. Tabi burda seçilecek yazarlarda çok önemli. Tutup da bu işlerle alakası olmayan, sadece okuduğunu kendine göre yorumlayan bir yazar değil de gerçekten faydalı olmak için yazan bir yazar(lar) seçilmeli.

Zaten Ahmet Abi'de bunun farkına vararak seçim yapacaktır diye umuyorum.

aorhan aorhan Emekli Mod. Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 27 / 236
  • Ticaret 22, (%100)
Tüm eleştirileri okudum ve kişisellikten yana herkes yeni bir domain açıp ilgilenecek kadar vaktim yok maalesef zaten kendi aorhan'ı anca yeni alan adına yönlendirebilirim ki o da ilgi artımak lazım şua nda ancak aorhan'a vakit ayırabiliyorum.

Kafamdaki yapıyı deneyip o sırada sistemi anket olarak sunmak daha faydalı sanırım. Ankete göre düzenleme yapsam daha doğru hem blogta hemde burada anket açarsam sanırım doğru sonuca ulaşırız.

Şöyle ki arkadaşım php konusunda facebook api konusunda baya iyi ve bunu tanıyan kişi saysıı oldukça az. Lakin bu konularda benim yazacak bilgim yok ama o arkadaş hem o farklı bilgilerini burada yazarak belli ziyaretçilere bir şey öğretecek hem de kendiside okunmuş olacak. Bu tarz yazar düşünüyorum kalkıp webrazzi ya da sosyalmedya.co tarzın bir site yapma gayem yok. Bakalım en kötü ihtimalle 2-3 yazar alınıp o şekilde olur ve bunlarda seçilmiş kategorilerde yazacak arkadaşlar olur.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al