-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bence yazar alma Ahmet, bu şekilde devam et. Farklı kategoriler elbette olabilir, illede başkalarına destek olmak istiyorsan farklı bir yol dene.
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
yazar almak akıllıca bir sistem.Zaten yabancı sitelere baktığınız "guest post" kavramı çok yaygın ve insanlar bu sistemi benimsedi.ama ne yazık ki ülkemizde herkes bunu beleş iş olarak görüyor.Bu sistemi açmanızı öneririm.Hatta yazımı da gönderirim.Yalnız kişisel site kavramını biraz tırmalar gibi geliyor
supheli
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Bence kişisel blogta yapılmamalı yazar alımı diye dğşğnüyorum.Hele sizin ki gibi sağlam blogsa,takip eden kitleye sorulabilir bence.Sitenize bir anket koyun ve ziyaretçileriizden cevap bekleyin, bana en mantılıklısı bu geldi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Aorhan kişisel blog değildir yalnız. Hatırlatmakta fayda var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kendi isminiz üzerine kurulu olduğu ve sizin elinizden çıkanların beğenildiğini düşünerek. Yazarlık işine olumsuz bakıyorum.
Kendinizin bir şeyler katabileceği bir şeyler yapabilir ve geliştirebilirsiniz.
Zent
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Blog Yazarı ve Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Z** Z**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Güzel düşünce fakat her ne kadar blog kişisel olmasa da alan adı sana özgü olduğu için ne kadar faydalı olur bilemem. Yeni bir alan adı alıp kaliteli yazarlarla birlikte ortaya güzel bir şeyler çıkabilir. Eğer böyle bir düşüncen olmazsa böyle devam etmek istersen sosyal medya ve e-ticaret ile ilgili biraz daha ağırlıklı yazılar olabilir.
www.zaferzent.com - blogger
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Aorhan her ne kadar Ahmet Abi'nin isminden türemiş olsa da kişisel blog değildir. Bu piyasada kime sorarsanız sorun Aorhan'ın sitesi nedir, necidir diye tutup da kimse kişisel blog diyemez. Teknoloji yazılarının ağırlıklı olduğu bir blogdur. Geçenlerde denk geldiğim bir örnek vardı. Çok hoşuma gitmişti. Mesela Selpak bir kağıt mendil markasıdır. Fakat kimse kağıt mendil alırken kağıt mendil var mı diye sormaz. Selpak var mı deriz. Aorhan'da verdiğim bu örneğe benzemekte. Alan adı kişisel ama içerik için kimse kişisel diyemez.
Yazar alımı konusuna gelince, Ahmet Abi'nin Aorhan için yaptırdığı tasarımı gören biri olarak kesinlikle yazar alınmalı diyorum. Neden tasarıma göre cevap veriyorsun derseniz öyle bir tasarımı olan blog biraz daha aşmalı sınırlarını. Tek düşünce ile kalmamalı. Tabi burda seçilecek yazarlarda çok önemli. Tutup da bu işlerle alakası olmayan, sadece okuduğunu kendine göre yorumlayan bir yazar değil de gerçekten faydalı olmak için yazan bir yazar(lar) seçilmeli.
Zaten Ahmet Abi'de bunun farkına vararak seçim yapacaktır diye umuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Tüm eleştirileri okudum ve kişisellikten yana herkes yeni bir domain açıp ilgilenecek kadar vaktim yok maalesef zaten kendi aorhan'ı anca yeni alan adına yönlendirebilirim ki o da ilgi artımak lazım şua nda ancak aorhan'a vakit ayırabiliyorum.
Kafamdaki yapıyı deneyip o sırada sistemi anket olarak sunmak daha faydalı sanırım. Ankete göre düzenleme yapsam daha doğru hem blogta hemde burada anket açarsam sanırım doğru sonuca ulaşırız.
Şöyle ki arkadaşım php konusunda facebook api konusunda baya iyi ve bunu tanıyan kişi saysıı oldukça az. Lakin bu konularda benim yazacak bilgim yok ama o arkadaş hem o farklı bilgilerini burada yazarak belli ziyaretçilere bir şey öğretecek hem de kendiside okunmuş olacak. Bu tarz yazar düşünüyorum kalkıp webrazzi ya da sosyalmedya.co tarzın bir site yapma gayem yok. Bakalım en kötü ihtimalle 2-3 yazar alınıp o şekilde olur ve bunlarda seçilmiş kategorilerde yazacak arkadaşlar olur.