Devlete verdiğiniz adreste mi kalıyorsunuz merak ediyorum..
Şahsen ben devlete güvenmediğim için ayrılacağım adresi sisteme kaydettirip o adresten ayrılıyorum devamlı... Sonuçta PKK lı devlet kurumlarında bir sürü insan var sevmedikleri yada kendileri için kötü söz söyleyenleri vurabiliyorlar. Aynı şekilde muhalifsin diye fetö deyip gözaltına alıp korkutmak isteyen hükümet yanlısı kraldan çok kralcı var.. bugün AKP var yarın CHP gelse dini düşünceleri var diye gözaltına almaya gelmeyeceklerini nerden bilebilirsin... Devlet kurumlarında çalışan 10'larca değerli insan öldürüldü hiçbiri aydınlanmadı
sonuçta devlet kurumuna güvenmiyorum... sağlık bilgilerini telefon numaralarını gelir bilgilerini ,kardeşlerin kim olduğunu hastalığını vs.. bütün kurumlar biliyor teör örgütleride muhtemelen biliyordur. ben niye güveneyim ki bu durumda?
Ayrıca banka ,telefon vs. gibi kafadan fatura çıkaran kurumlara karşı korunma sağlıyor .telefonla annemi arayıp seceremi söylemiş sen bir bankasın benim geçmişimi nerden öğreniyorsun böyle bir hakkı sana kim vermiş? borcum olmadığı için dava açsam 2 milyar tutar, böyle kafamız rahat
ek:Ayrıca devlet sistemlerinde devamlı güvenlik açığı oluyor, önceleri tc numaradan internete girmeyi bilen herkes bütün herkesin bilgilerini öğrenebiliyordu devlet memuru olmasanda sonra kapandı ama mutlaka başka şekilde öğrenme imkanı vardır uğraşanlar için