lostyazilim
tr.link

Sizce bu olayda kim haklı ? Tema satmak almak konusu

23 Mesajlar 2.391 Okunma
lstbozum
tr.link

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

cgrclk adlı üyeden alıntı

Temayı satarken dosyaların yüklendikten sonra ne olursa olsun silinemeyeceğine karşılık bir garanti vermiş mi ki sizden tekrar ücret istiyor? İstediğiniz zaman dosyaları alma hakkınız olmalı. Yanlışlıkla bir dosya silseniz ne olacak? Forum kullanıcılarımızdansa şikayet konusu açın ilgilenelim. Böyle bir dünya yok.

Serkan adlı üyeden alıntı

Şikayet konusu açarsanız ilgileniriz durumla.

Yönetim bu tür olumsuzluklara böyle yaklaştıkça, bu forumda kimse kimseye kolay kolay posta koyamaz alış veriş konusunda.

Helal olsun beyler. Bu hareketinizle, şu forum kullanıcılarının yalnızca hitten ibaret olmadığını gösteriyorsunuz.
cgrclk Serkan

kişi bu mesajı beğendi.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
wmaraci
reklam

squall squall Ekskaliburger #MutluDoyum Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek İşletmeci/Gıda
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 21 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaş ile aynı kişiden aldık temayı. Almadan önce her türlü desteği vereceğini söylemişti. Be yaptıracağımız konusunda önceden bilgi verdik yaparız demişti. 1,5 ay gibi süre içinde bazı dediklerimiz yapıldı sonra çeşitli sebeplerle ile sürekli erteleme çabasında. Ftp bilgilerini verip kendisi kurulumun yapılacağını belirtti ancak tw üzerinden bağlanmasını istedim. Kabul etti dosyaları aktardı. Kurdu ve aktardığı dosyaları sildi. Buda normal değildir bence :)

Her Yerde Adalet !
www.ekskaliburger.com

SunTeknoSistem SunTeknoSistem MobilPlatforms Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yapay Zeka Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 578
  • Beğeniler 108 / 132
  • Ticaret 8, (%100)
cihan1 Miraz engellibilgi DeepWebTR Hermes Alperenler OgulcanG1 Serkan cgrclk @[Mağara_Adamı](userid:28475) squall Değerli Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. birazdan şikayetimi dile getireceğim . teşekkürler
OgulcanGulcemal

kişi bu mesajı beğendi.

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Hahahaha ya hocam buraya koca koca harflerle yazın kimmiş o herkes bilsin. Firma ise firmasının ismini verin eğer kişiyse tüm bilgilerini yazın.

Hayır bu ne saçmalıktır ne aptallıktır. Lisansınızı dosyalarınızı size seve seve vermek zorunda. Bana yapacak aynısını onu deliğine kadar kovalar hukuki olarak iş yapamaz hala getirirdim.

Böyle tipler yüzünden web sektörü ciddi manada rezil olmuş durumda. Ne iş yaptıranlar ne de profesyonel olarak işini yapanlar var ama bu tipler yüzünden herkes lanet okuyor.

wmaraci
wmaraci

harme harme Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bekçi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 127 / 73
  • Ticaret 13, (%92)
Walla sorun gerçekten sıkıntılı aslında kurulum için veya lisansı sana iade etmesi gerekli keşke yedek alsaydınız böyle birşey yaşamazdınız.İnşallah sorun çabuk zamanda çözülür.Ek Olarak eklemek istedim bende php film scripti satışı yapıyorum,forum içi veya dışı olsun inanın yedeği ben veriyorum yarın öbürgün sıkıntı çekmesinler diye bu sayede sorunsuz bir iş yapmış oluyorum.Herkesede tavsiye ederim özellikle satış yapanlar için çok iyi bir davranış.

SunTeknoSistem SunTeknoSistem MobilPlatforms Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yapay Zeka Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 578
  • Beğeniler 108 / 132
  • Ticaret 8, (%100)
herme merhaba haklısınız hocam hani benim yedek almama sebebim kurulumu kendisi yaptığı banada bir lisans kodu felan vermediği için kontrolün kendisinde olduğunu sandım ticaret şekliniz olması gereken gibi sonuçta hak var ortada ve iki tarafta memnun olmalı .

UNKEF hocam şikayet konusu açtım umarım mağduriyetim giderilir buyrun konusmalrı okuyabilirsiniz https://wmaraci.com/forum/sikayetim-var/emrekrmn-nickli-kullanicidan-sikayetciyim-384911.html#post2195454
harme

kişi bu mesajı beğendi.

CEMB CEMB WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** B**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 39 / 95
  • Ticaret 0, (%0)
Yaptığı doğru değil şimdi 2. kez kurmak istememesi olabilir ona birşey diyemem o onun kararıdır ama lisansı vermemek ne demektir ya olabilir mi öyle birşey

MuratDinc MuratDinc Miyavliyo - WiseKitten Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)
Söylenecek söz kalmamış, herkes gerekli açıklamayı yapmış zaten. Altı üstü bir tema kurulumu, satın almak için ücret de ödememişsiniz, iki dakikasını ayırıp kursa sizi de memnun bıraksa kendi aşısından da iyi olabilirmiş. Bak ne oldu şimdi, yarın bir gün bir şey yaptıracak olsanız, bir tema daha alacak olsanız kendisini tercih etmezsiniz. Sonuçta her gün tema kurdurtmuyorsunuz, sürekli yanlışlıkla temayı da silmiyorsunuz.

Tabi bir tema satılırken tek bir alanadı için satılır, satılırken de kurulum..vs yapılır, tekrar kurulum talep etmeniz konusunda ise tamamen kişiden kişiye, firmadan firmaya değişen bir durum söz konusu ancak temayı tekrar göndermemesi büyük bir hata. Böyle iş yapanlar ile çalışmayın ve ismini açıklayın ki bizde bilelim. Doğrudan şikayet konusu da açabilirdiniz aslında. Siz yinede iyi niyetli yaklaşmışsınız olaya.

👉 Türkiye'nin En Minnoş Kedi Bloğu Miyaliyo! 😻

aktuelsoylesi aktuelsoylesi Kaliteli Marka Domainler Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1553 / 787
  • Ticaret 22, (%100)
birde adamı dinleyin arkadaş adam belkide tek site için tek lissans verdi dosyalarıda ayrıca paylaşmıyorlar sebebi şu adam 200 tl ye haber teması satıyor dosyaları vermiyor ama gdip 1500 tl lik tema alsanız tabiki vermek zorundalar ancak burada aranızda konuşulan konu çok önemli , ama en azına 10-20 tl karşılığında yeniden kurulabilir bunda birşey yok tabiki

Templar Templar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yok
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad C** P**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 9 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

aktuelsöylesi adlı üyeden alıntı

birde adamı dinleyin arkadaş adam belkide tek site için tek lissans verdi dosyalarıda ayrıca paylaşmıyorlar sebebi şu adam 200 tl ye haber teması satıyor dosyaları vermiyor ama gdip 1500 tl lik tema alsanız tabiki vermek zorundalar ancak burada aranızda konuşulan konu çok önemli , ama en azına 10-20 tl karşılığında yeniden kurulabilir bunda birşey yok tabiki

Öyle bir dünya yok. Dosyaları lisanslar tek domain için dosyaları verirsin hocam.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al