-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
cgrclk adlı üyeden alıntı
Temayı satarken dosyaların yüklendikten sonra ne olursa olsun silinemeyeceğine karşılık bir garanti vermiş mi ki sizden tekrar ücret istiyor? İstediğiniz zaman dosyaları alma hakkınız olmalı. Yanlışlıkla bir dosya silseniz ne olacak? Forum kullanıcılarımızdansa şikayet konusu açın ilgilenelim. Böyle bir dünya yok.
Yönetim bu tür olumsuzluklara böyle yaklaştıkça, bu forumda kimse kimseye kolay kolay posta koyamaz alış veriş konusunda.
Helal olsun beyler. Bu hareketinizle, şu forum kullanıcılarının yalnızca hitten ibaret olmadığını gösteriyorsunuz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
squall
Ekskaliburger #MutluDoyum
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletmeci/Gıda
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaş ile aynı kişiden aldık temayı. Almadan önce her türlü desteği vereceğini söylemişti. Be yaptıracağımız konusunda önceden bilgi verdik yaparız demişti. 1,5 ay gibi süre içinde bazı dediklerimiz yapıldı sonra çeşitli sebeplerle ile sürekli erteleme çabasında. Ftp bilgilerini verip kendisi kurulumun yapılacağını belirtti ancak tw üzerinden bağlanmasını istedim. Kabul etti dosyaları aktardı. Kurdu ve aktardığı dosyaları sildi. Buda normal değildir bence :)
Her Yerde Adalet !
www.ekskaliburger.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hahahaha ya hocam buraya koca koca harflerle yazın kimmiş o herkes bilsin. Firma ise firmasının ismini verin eğer kişiyse tüm bilgilerini yazın.
Hayır bu ne saçmalıktır ne aptallıktır. Lisansınızı dosyalarınızı size seve seve vermek zorunda. Bana yapacak aynısını onu deliğine kadar kovalar hukuki olarak iş yapamaz hala getirirdim.
Böyle tipler yüzünden web sektörü ciddi manada rezil olmuş durumda. Ne iş yaptıranlar ne de profesyonel olarak işini yapanlar var ama bu tipler yüzünden herkes lanet okuyor.
harme
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bekçi
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Walla sorun gerçekten sıkıntılı aslında kurulum için veya lisansı sana iade etmesi gerekli keşke yedek alsaydınız böyle birşey yaşamazdınız.İnşallah sorun çabuk zamanda çözülür.Ek Olarak eklemek istedim bende php film scripti satışı yapıyorum,forum içi veya dışı olsun inanın yedeği ben veriyorum yarın öbürgün sıkıntı çekmesinler diye bu sayede sorunsuz bir iş yapmış oluyorum.Herkesede tavsiye ederim özellikle satış yapanlar için çok iyi bir davranış.
CEMB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
iş
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaptığı doğru değil şimdi 2. kez kurmak istememesi olabilir ona birşey diyemem o onun kararıdır ama lisansı vermemek ne demektir ya olabilir mi öyle birşey
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Söylenecek söz kalmamış, herkes gerekli açıklamayı yapmış zaten. Altı üstü bir tema kurulumu, satın almak için ücret de ödememişsiniz, iki dakikasını ayırıp kursa sizi de memnun bıraksa kendi aşısından da iyi olabilirmiş. Bak ne oldu şimdi, yarın bir gün bir şey yaptıracak olsanız, bir tema daha alacak olsanız kendisini tercih etmezsiniz. Sonuçta her gün tema kurdurtmuyorsunuz, sürekli yanlışlıkla temayı da silmiyorsunuz.
Tabi bir tema satılırken tek bir alanadı için satılır, satılırken de kurulum..vs yapılır, tekrar kurulum talep etmeniz konusunda ise tamamen kişiden kişiye, firmadan firmaya değişen bir durum söz konusu ancak temayı tekrar göndermemesi büyük bir hata. Böyle iş yapanlar ile çalışmayın ve ismini açıklayın ki bizde bilelim. Doğrudan şikayet konusu da açabilirdiniz aslında. Siz yinede iyi niyetli yaklaşmışsınız olaya.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
birde adamı dinleyin arkadaş adam belkide tek site için tek lissans verdi dosyalarıda ayrıca paylaşmıyorlar sebebi şu adam 200 tl ye haber teması satıyor dosyaları vermiyor ama gdip 1500 tl lik tema alsanız tabiki vermek zorundalar ancak burada aranızda konuşulan konu çok önemli , ama en azına 10-20 tl karşılığında yeniden kurulabilir bunda birşey yok tabiki