-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
Anlatmak istediğim yanlış anlaşıldı. Örneğin wifi bağlı bir telefondan siteye girince değilde, Hattının interneti olduğunda yani mobil veri ile siteye girdiğinde engellendiniz veya ekrana " mobil veriden giriyor " yazmasını istiyorum. Örnek vericek olursak rek[.]mobi sitesinden alınan reklamlar sadece mobil veri ile giriş yaptığımızda çıkıyor.
bunun gibi bişey istiyorum.
ontedi
www.ontedi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı, Matematikçi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam, kendi sistemlerimde de bir api tarzı şey kullanıyorum. Kişilerin lokasyonunu
http://ip-api.com/json/ gibi bir sayfadan alıyorum.
Kişiler giriş yaptığında en basitinden şunu yapabilirsin, json çıktısında
"as":"AS9121 *****"
"org":"Turk *******"
gibi değerler çıkmaktadır. O değerlerin içerisinde Turkcell, Avea, Vodafone gibi değerler var ise mobil veriden girdiğini anlayabiliriz diye düşünüyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.ontedi.com
www.cizgi.site
www.ontedi.com
www.cizgi.site
gr3g0r
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam body'on on loadına javascript kodu ekle. Javascripte:
ekran boyutu .. dan küçükse inner html'e reklamı yazdırsın... gibi
JigSaw
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kriminolog
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Bunu yapana kadar adam gibi temana mobil versiyon ekle mobil veriden de wifiden de giren hızlı girsin daha az veri harcasın. 1-2 saniyede açılan mobil tema hazırlayan wordpress ve blogger webmasterları var. Ama şu isteğinle sen sağ elinle sol kulağını tutmak için çabalıyorsun resmen.
Ayrıca,
if(mobile){
document.location="http://m.siteadresin.com/";
gibi yönlendirmeler google dostu yönlendirme değildir. Kim ne derse desin bu budur. Uzun vadede acısını çekersin. Adam gibi arama motoru dostu 301 yönlendirme yapmalısın.
"search engine friendly 301 redirect" şeklinde arama yaparsan arama motoru dostu 301 yönlendirme nasıl yapılır öğrenme fırsatı bulursun.
Aksi takdirde bu kafayla gidersen vay haline. Resmen google'a 5 kafalı insan gibi görünürsün. O da seni zombi sanıp arka sıralara iteler. Sen de düşünürsün o kadar uğraştım nerde hata yaptım.
Özetle...
Temanın mobil versiyonuna odaklan. ve mobil versiyona uygun m.siteadi.com 301 yönlendirmeni arama motoru dostu 301 yönlendirmesi olacak şekilde yönlendir.
Kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.