-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam, bence müşterim dediğin kişi sana bunu yazılı ( mail v.b. ) bir şekilde beyan etmeden bir işlem yapma. Olurda bir şekilde sana ulaşırlar ve bu hukuki bir davaya dönüşür, kendini savunma noktan madem reseller olduğun - demezler mi adama sen kendi kafana göre bu işlemi nasıl yapıyorsun - . Yada direk sen şikayet et :) Topu üzerinden at.
Metaren.NET.TR
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Domain sana ait olmasaydı kurtarırdın bi şey olmaz İnşallah.
Maybe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Analist
-
-
Ad Soyad
Ü** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok büyük bir olay olmadığı sürece müdahale etmiyorlar.Her kafadan bir ses çıkmasına aldırma.Domaini kim kullanıyorsa üzerine alsın devam etmek istiyorsa etsin.Sen bayisin istersen adult siteleri de barındırırsın ve buna sana bayiliği veren firma haricinde kimse karışamaz.Satışı yapan sen değilsin bir başka kişi, sadece site senin reseller hesabında barınıyor.Bir cezai işlem yapılırsa ne olur onuda arkadaşın düşünsün artık.Domain alım işlemini senin yaptığını ve devrini gerçekleştirdiğini sadece reseller hesabında barındığını söylersin hiçbir sorun yaşamazsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Şimdi sen kendini mi kurtarmaya çalışıyorsun olayı mı kurtarmaya çalışıyorsun, ben arkadaşım dediğini hatırlıyorum ilgili kişiye ?
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Edit : Suçmuş :)
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
muassebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
buna benzer olay basıma geldi domain sahibi bendim mahkeme vs baya ugrastım saclarım beyazladı allah yardımcın olsun .
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
başın ağrıyabilir ancak ceza alma ihtimalin olduğunu sanmıyorum. Bu tür vergi vermeden elde edilen gelirlerle ilgili ve telif hakkı vs içeren olaylarla ilgili mahkemelerim olmuştu uğraştırdı ve korkuttu da açıkçası ancak beraatle sonuçlandı çok şükür he ama yasadışı bir şey satılıyor ise ona bir şey diyemeyeceğim tabi ama sonuçta eroin esrar değil yani hem elektronik sigara satmanın nesi yasak onu da anlayamadım. Geçmiş olsun , sorunsuz atlatırsın umarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
en fazla senden bilgi alırlar satıcı sen değilsinki ayrıca reseller satan kişiler alıcıyla sözleşme yapması lazım