lostyazilim
tr.link

[ÜCRETSİZ] vBulletin Default Responsive Style

4 Mesajlar 2.254 Okunma
acebozum
tr.link

MehmetTURK MehmetTURK Kronik Depresif Telefon Onaysız
  • Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)
Merhaba arkadaşlar.Bu tema vBulletin 4.x default temasının responsive halidir.%100 orjinal defaulttur.Dilediğiniz gibi geliştirip kendinize göre uyarlayabilirsiniz.Vsa Advanced Forum Statistic eklentisini kullanan arkadaşlar için de istatistik alanını responsive hale getirmeyi aşağıda anlatacağım.

Kurulum

1. Ekten çıkan adapt.min.js dosyasını forum ana dizine atınız.

2. Ekteki xml dosyasını admincp/stiller temalar/tema yükle indir kısmından içeri alınız.

Vsa Advanced Forum Statistic eklentisini kullananlar aşağıda ki şablon değişikliğini yaptıkları taktirde responsive istatistik alanına kavuşmuş olacaklar.

Şablonlarda Valter/topstats_newpost şablonunu açın ve içindekileri komple silip aşağıda ki kodla değiştirin.

{vb:raw vsacb_prefixnew}{vb:raw vsacb_prefixold} {vb:raw vsastats_tprefix} {vb:raw get_new_posts.titletrimmed}  {vb:raw get_new_posts.views} {vb:raw get_new_posts.replycount}  {vb:rawphrase n_a}{vb:rawphrase guest}{vb:raw get_new_posts.fullusername}">{vb:raw get_new_posts.musername}  {vb:raw vsatopstats_arrowlink} {vb:raw get_new_postdate}, {vb:raw get_new_posttime}{vb:raw get_new_postdate}, {vb:raw get_new_posttime} {vb:raw get_new_posts.forumtitle} 

Ardından yine Valter kısmından vsa_topstats_stats_singlerow şablonunu açıp içindekileri silin vve aşağıda verdiğim kodu ekleyin.

{vb:rawphrase vsa_latest_posts} {vb:raw vsastats_menu2} {vb:raw vsastats_menu1} {vb:rawphrase vsa_latest_posts} {vb:rawphrase vsastats_loading} {vb:raw vsatopstats_temptable} {vb:raw vsatopstats_temptable} {vb:rawphrase vsastats_loading}

Hepsi bu kadar.İster masaüstü,ister laptop,ister tablet ister telefon.Hiç farketmez.Tema tüm ekran çözünürlüklerine uygun şekilde çalışacaktır.

https://yadi.sk/d/1EkgYhc-skdEC

[SIZE=5]Demo[/SIZE]
Bellikt

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Bellikt Bellikt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 158
  • Beğeniler 49 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba hocam.

Bahsettiğiniz şekilde yaptım ancak VSA gelişmiş kullanıcı istatistikleri sayfasında üstte ilk 10 sırada şöyle yazıyordu alt alta

tr style="vertical-align:top;">
vs
vs
vs

sonrasında top 10 statistic yer alıyordu.

Kontrol ettiğimde Valter/topstats_newpost kodlarının basındaki < işareti eksikmiş düzeltirseniz , dikkat edemeyen arkadaşlar için faydalı olur..

Ayrıca js kodu umarım sitemizin basına iş açmaz, güvenilirmidir acaba ?

Son olarak yüklerken Default temanın üzerine yazdırsak sorun olur mu, yoksa yeni biçim eklemi demeliyiz ?

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Teşekkürler denicem eve geçince
Bellikt

kişi bu mesajı beğendi.

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.

Bellikt Bellikt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 158
  • Beğeniler 49 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
Ben deneme amaçlı kurduğum sitemde denedim oluyor, gayette güzel özellikle ben VSA Gelişmiş kullanıcı istatistiklerinden çok rahatsızdım ancak javascript kodundan biraz tereddütteyim.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al