aHoruz adlı üyeden alıntı
önce komünistleri almaya geldiler, sesimi çıkarmadım; çünkü komünist değildim.
sosyal demokratları içeri tıktıklarında da sesimi çıkarmadım; çünkü sosyal demokrat değildim.
sonra sendikacılar için geldiler, bir şey söylemedim; çünkü sendikacı değildim.
benim için geldiklerinde, sesini çıkartacak kimse kalmamıştı.
-Martin Niemöller-
Halkı galeyana getirmeleri bahane, padişahımız kendine muhalif ne ses varsa, hepsini kısmaya çalışıyor. daha geçen, Türkiye'nin en büyük fettoş düşmanı yayını olan cumhuriyet gazetesine fetö operasyonu yapıldı.
Zaytung, tek başlıkla bu işteki mantıksızlığı yandaşın suratına tokat gibi çarptı: Cumhuriyet Gazetesi, "FETÖ Karşıtı Yüzlerce Haberden Oluşan Geniş Arşiviyle Şanslı Kayyımını Bekliyor: ‘‘Eski sayıları aynen bassa yeter.’’ ...
Biz zamanında fettoşa fettoş diyince, hoca efendi diyeceksin ulan! diyen akp'lileri unutmadık.
Yine biz zamanında F tipi örgütlenme var, devlette torpil dönüyor, polislik soruları dershanelerde dağıtılıyor derken, hizmet ulan hizmet diyen ve bundan faydalanan insafsız akp'lileri de unutmadık.
Siz öyle çirkin adamlarsınız ki, sanki fettoşla kolkola giren siz değil de bizmişiz gibi, durmadan yine biz sosyal demokratları hedef gösteriyorsunuz.
Şunu eklemeden geçmek istemiyorum. Ulu padişahımız HDP'yi PKK yüzünden düşman ilan etmedi. O iş tamamen kılıf ve yandaş tayfa bunu çok iyi biliyor ama 7 haziran seçimlerinde iktidarı kaybettikleri için gerçekleri görmek işlerine gelmiyor. 7 haziranda HDP başarılı olup AKP'nin tek başına iktidar olmasını engelleyince birden bire HDP düşman ilan edildi, terör azıttı ve daha bir sürü şey.
Gerçi kime ne anlatıyorum ki? Her şeyi en az bizim kadar görüp ses çıkarmayan vicdansızlara ne anlatabilirim?
Padişah dediğin adam oradan gitse, maaşının yarısını savunduğun it kopuklara haraç olarak vereceksin. Başka yer bulamadın webmaster sitesine mi içini kusuyorsun