lostyazilim
tr.link

Seo Kelimesinde İlk Sıralar Değişti Mi?

18 Mesajlar 1.987 Okunma
acebozum
tr.link

cwt cwt Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
Seo Hocası Twitter hesabından 19 saat önce şöyle bir paylaşım yapmış
"Google'da "arama motoru" diye arandığında ilk 10 sayfada bile olmadığını biliyor muydunuz?
https://www.google.com.tr/#q=arama+motoru "

elektronikssl
webimgo

emrepolat emrepolat WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 13 / 14
  • Ticaret 1, (%100)
Hermes

evet aynen aralıklardan silindi tamamen banlanmadı fakat cezalı.

Benim asıl olarak düşüncem şu siz daha iyi bilen birisi olarak cevaplayabilirsiniz.

Penguen 4.0 ile her yer darma duman.

Google kendi servislerine yöneltmek ve seo firmalarının kazanç miktarını düşürme peşinde.Adwords kullanın istiyor seoya yatırım yapmayın demek istiyor anladığım kadarıyla.

Seo kelimesindeki yatırımcılarlada bu yüzden oynadı heralde başka kelimede gerileme gören olmamış şuan.

Hermes Hermes Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo | Sosyal Medya | Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 2777
  • Beğeniler 397 / 1093
  • Ticaret 90, (%98)
emrepolat Penguen 4.0 dan önce de sık sık sürekli dalgalanmalar vardı ama Penguen 4.0 ile gerçek zamanlı sisteme geçildi. Herşey daha hızlı inip çıkabiliyor.

Google'un "Adwords kullanın" gibi bir şeyi yok. Sadece gerçekten emek veren ve düzgün / dengeli işleyen sitelere yer veriyor artık. Eskisi gibi tanıtım yazısı ve backlink'e yüklenip olacak şey değil artık. Zaten seo hiçbir zaman tanıtım yazısı ve backlink ibaret olmadı. Ama bu güncelleme seo yu öyle sananların aklını başına getirdi. Güzel oldu.

---------------------------

Seo Hocasının az çok neden ceza aldığını biliyorum ama diğer düşen siteleri incelemedim. Tüm sektörlerde ciddi iniş çıkışlar oluyor, bundan sonrada devamlı olacaktır.

• Üyelik 28.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 13 / 14
  • Ticaret 1, (%100)
Hermes

çok teşekkürler aslında tam olarak nedenini bende çok merak ediyorum seo hocasının neden düştüğünü

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)

emrepolat adlı üyeden alıntı

Hermes
Penguen 4.0 ile her yer darma duman.

Google kendi servislerine yöneltmek ve seo firmalarının kazanç miktarını düşürme peşinde.Adwords kullanın istiyor seoya yatırım yapmayın demek istiyor anladığım kadarıyla.

Seo kelimesindeki yatırımcılarlada bu yüzden oynadı heralde başka kelimede gerileme gören olmamış şuan.

olası

--

SEO sektörüne 2009 yılında giriş yapan SEO Hocası, sağlam temeller üzerine inşa edilmiş bir dijital pazarlama girişimi olarak; yurtdışına açılma hedefini gerçekleştirmek için önemli bir adım attı. SEO Hocası İrlanda Dublin’de yeni ofisini açarak, dünyanın en büyük arama motoru Google’a komşu oldu.

Sunduğu çeşitli dijital pazarlama çözümleri ile Sabancı Holding, Tchibo, AKŞAM, Migros, Kiğılı, Yataş gibi markalara hizmet veren SEO Hocası; bu hamlesi ile Avrupa’da ofis açan ilk Türk SEO Ajansı oldu.

03/11/2016
http://www.milligazete.com.tr/seo_hocasi_dunyaya_aciliyor/433470

KaanKara KaanKara WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek yok
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 21 / 17
  • Ticaret 4, (%100)
https://www.facebook.com/seohocasicom/photos/a.525951244149302.1073741825.407779849299776/1162259650518455/?type=3 son paylaşımları birileri zararlı bağlantı yapmış öle diyorlar

• Üyelik 28.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 13 / 14
  • Ticaret 1, (%100)
cwt

AA cwt irlanda diyorlardı konuya yabancı kalmıştım olay demekki tam olarak buymuş...

• Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
Google'a göre SEO, sitenin arama motorlarına uygun hale getirilmesidir.
Backlink çalışmaları, siteyi ilk sıraya çıkartacağız gibi link alımları gibi manipülasyon'lar değil
Zaten Google'a göre SEO firması diye bir şey yok
Bir de biraz büyünce ve bu tür haberlerle su yüzüne çıkınca... adamlar Dublin'de ne işin var der :)

Kaynak:

Be wary of SEO firms and web consultants or agencies that send you email out of the blue.

While Google doesn't comment on specific companies, we've encountered firms calling themselves SEOs who follow practices that are clearly beyond the pale of accepted business behavior. Be careful.

https://support.google.com/webmasters/answer/35291?hl=en

emrepolat

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al