Tema çok güzel olmuş ama domain biraz öldürüyor bu havayı bence. Marka bir domain bulursanız baya hoş bir platform olacak gibi siteniz. Başarılar.
Domain bana iyi geliyor aslında bnm amacım markalaşmak sektördeki benzer isimler gibi olmasın istedim illada isimde firma yada benzeri şeyler yerine farklı birşeyin olmasını tercih ettim.İnsanların bulundukları ilde nevar nesi meşhur nereye gidilebilir gibi konuları sosyal içeriklerle besleyip hem okuyabilecekler bu tarz konuları bulabilecekler hemde bulundukları ildeki firmaları arayabilecekler firmaların haberlerini ilanlarını fuar ve etkinlikleri gibi birçok içeriği tek bir yerde bulabileceklerini düşünürsek buldumbe ismi bence yaptığım işe uyuyor diye düşünüyorum yinede önerilere çok dikkat ediyorum benim düşüncem yanlış mı sizce?
Ek Olarak:
Kulakta kalıcı ve aranma hacmi yüksek hizmet verdiğiniz kategoriye ait bir domain sizi rakiplerinizden 1 adim öne taşır
evet doğru fakat birçok domain alındığı için güzel bir domain malesef bulamadım bnde sitenin içeriğine uygun olabilecek bu domain aklıma geldi yukarıdaki yorumda yazdığım gibi düşündüğüm için bu ismi seçtim