cihan1
gerivites.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Hocam farklı site üzerinden almış kullanmaya devam ediyor. Her an ban yeme riski var
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ama bildiğim kadarı ile Webmaster Tools üzerinden kayıt ediyor ve kayıt ettikten sonra eklediğiniz site de anında onaylanmıyor 1 gün içinde inceleme ardından onaylanıyor. 4 site ekledim çünkü ben de onlar da direk onaylanmadı. Yani inceleme olmadan onaylasa evet ama incelenip onay alıyor diye biliyorum yani eğer ülkelere göre değişiklik gösteriyorsa diyeceğim Dünya'nın her yerinde bu yasak diye biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci & WebMaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Parayı kırabildikleri kadar kırıyorlar, adsense banlıyor hesabı. Daha sonra yeni hesap alıyorlar adsense fark edene kadar yine kırıyor..
Bir kaç tanıdığım önceden böyle yapıyordu, mantığın aynı olduğunu düşünüyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
SSD
HerTürlüDestek-Kayweb.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu tür sitelerin mantığı şudur ,
ysrsmhh dediği gibi download kelimesini koyup şifreli zarar yüklemek veya direkt satın alma butonu koymak adsense bir şey yapmaz tema reklam olsun diye paylaşıyor çoğu zaman firmalar bozuğu paylaşıp sağlamını almaları için diretiyorlar.
Sürekli destek verir. https://kayweb.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
valla arkadaşlar onu bunu bilmem appxv.com diye site var ve 3 senedir kullanıyorum google playdaki tüm uygulamarı paralı parasız olan her şeyi paylaşıyor. Belki aranızda yeni görenler olacak ama bu adamlar 3 yıldır adsenseyi yani google nin kendi marketine rağmen adsense reklamları yayınlanıyor
Instagram: @sercancetincom
Youtube: sercancetincom
Website: http://sercancetin.com