canbeg
blogladim.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Daha önce
blog sitemde
Python Öğreniyorum derslerinin
serisine başlamıştım.
Python Öğreniyorum derslerinde Linux üzerinden devam edeceğimi belirtmiştim. Bir kaç arkadaş bana ulaşıp daha önce hiç dağıtım kullanmadıklarını,
Linux üzerinden bir şeyler yapmayı öğrenmek istediklerini bana söylediler. Bu nedenle eş zamanlı olarak
bir eğitim daha başlattım.
Linux Öğreniyorum Dersleri
İlk dersimizde şunları öğrendik;
Linux Nedir?
Neden [B]Linux Öğreneyim ki?
Hangi Linux Dağıtımını Tercih Edeceğiz?
Hangi Arayüzü Tercih Edeceğiz?
Linux Dağıtımını İndirip USB Boot işlemini Nasıl Gerçekleştireceğiz?[/B]
Linux Derslerimize Katılıp Sizde Eğitim Almak istiyorsanız ilk dersimize buradan göz atabilirsiniz.
UNIX, temelde basit bir işletim sistemidir ancak bu basitliği anlamanız için dahi olmanız gerekir.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
canbeg merhaba, böyle bir eğitime başlamanız ve Türkçe namına kaynak oluşturmanız beni çok sevindirdi ancak bu içeriği WM Aracı forumu üzerinden de paylaşmayacaksanız, sadece hit çekmek için imleme yapmanız durumunda konularınızı kaldırmak zorunda kalırız :)
İçeriğinizi tıpkı blogunuzda olduğu gibi uyumla (forum kurallarını da göz önünde bulundurarak) buraya ekleyebilir altına kaynak olarak blogunuzun linkini belirtebilirsiniz.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.