-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tasarım
-
-
Ad Soyad
G** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar son zamanlarda bu tarz çok paylaşım yapılıyor sıkıldınız belki :) ama çok keskin bir düşüş var. Günlük T0 5 gün öncesine kadar %1 iken şimdi % 0.30'a düştü, teknik olarak çok anlamıyorum ama sanırım iki ihtimal var ya tüm kullanıcılar adsense block kurdu ya da sözleştiler reklamlara tıklamayalım diye :) TBM de az da olsa artış içerisinde. Aklıma gelen bir başka konu ise son internet engellemeleri, ama giren kullanıcı sayısı hemen hemen aynı to düşmesi benim gelirimi ciddi oranda vurdu. Mantıklı bir açıklama getirebilen var mı bu son 5 gündeki olaya?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
BENDE tersine hızlı bir yükseliş var hatta dün bir tıka 10tl attı:S
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tasarım
-
-
Ad Soyad
G** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sağol kardeşim iyice kafam karıştı :)
uzmanabi
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Reklam az, çok site var. Adam gibi reklamlar çıkmıyor.
İkinci olarak bir reklam birmi binlerce görüntüleme almış fakat to 0,01 işin ilginç yanı
Bir gün önce 0,40 tıklama oranı.
Yani adsensede problem var bu ara tbm 42 krş gösteriyor sonra 13 krşa düşüyor.
Bu ara sıkıntı vae çözemedim
CEMB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
iş
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sene sonuna doğru dalgalanmalar oluyor her zaman googleda yaşanan bir durum kasım-aralık ayları böyledir ocaktan sonra düzelmeye başlar kimine iyi çoğu kişiye kötü etkisi olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilgisayar programcısı
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynı sorunları bende bazı sitelerimde yaşadım ve her sayfa to ve tbm düşüşünün en büyük nedeni google'ın sitemize verdiği notu düşürmesi olarak genel ve mantıklı bir açıklama çıkarılabiliyor.
Sitemiz bir uyarı aldıysa veya reklamlar engellendiyse artık o siteden hayır gelmesi biraz uzun zaman alabilir çünkü notumuz düşmüştür ve google bize kaliteli reklamlarını göndermeyecektir. Bundan çöp site listesi ile biraz kurtulabilsek de çok da etkili olmayacaktır.
Yapılacak tek şey yeniden uyarı almadan sağlam bir şekilde sitemizi geliştirmeye devam etmek olacaktır. Böylece her geçen gün sayfa to artacak çünkü gelen reklamında alakası ve kalitesi artacaktır...
www.farklifarkli.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tasarım
-
-
Ad Soyad
G** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitem hiç uyarı almadı herhangi bir sorun olmadı, benim şaşırdığım şey şu; mesela bu hafta salı günü tbm 0,54 iken çarşamba günü 0,18 bu kadar keskin düşüşleri anlayamıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilgisayar programcısı
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
coğu sitede aynı sorun var, ekonomik kriz de etkili, ülkede reklam veren sayısı azalıyor mali sorunlar dolayısıyla ve bize de bu yüzden yabancı reklamlar geliyor, kimse de yabancı reklamlara tıklamıyor...
www.farklifarkli.com
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Turkiyede reklam veren az oldugu icin genelde Google reklamlari cok cikiyor. Google reklamlarida hicbirsey kazandirmiyor. Bence turkiyede reklam verenin az olmasinin sebebi ise reklam verenler Google sayesinde fazla kazanmadiklari icin vermiyor olabilirler. En guzeli yabanci icerikli site kurmak yoksa adsenseden para kazanmak turkiye sektorunde cok zor.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------