lostyazilim
tr.link

İlk Tasarımım Nasıl Olmuş ?

34 Mesajlar 4.608 Okunma
lstbozum
tr.link

VipTema VipTema Vip Tema Web Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad Ö** I**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 704 / 703
  • Ticaret 21, (%100)
Tasarımını güzel yorumluyorsun, sanki profesyonel bir tasarımcı gibi bu çok iyi. Ürünlerini daha kolay pazarlarsin. Tipografi katliamı var o kesin. ın hecesinin üstüne yüzde işareti koyman ı harfini pek i harfi gibi göstermemiş bu noktada yaratıcılık anlamında amacına ulasamamissin. Hece olarak ayirma fikri de bana kalirsa hos olmamis. Dedikleri gibi alttaki tarih ile alakali cümle de dikkat cekmiyor. Ortada şık duran tek şey şişe.
Sonuç, senin referanslarını görmeden konuşsam kesin iş veririm. Bana böyle bir çalışma yaptığında ise şaka yaptığını düşünürüm. Umarım kirilmazsin.
narinhosting

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

narinhosting narinhosting narinhosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)

Okan_IŞIK adlı üyeden alıntı

Tasarımını güzel yorumluyorsun, sanki profesyonel bir tasarımcı gibi bu çok iyi. Ürünlerini daha kolay pazarlarsin. Tipografi katliamı var o kesin. ın hecesinin üstüne yüzde işareti koyman ı harfini pek i harfi gibi göstermemiş bu noktada yaratıcılık anlamında amacına ulasamamissin. Hece olarak ayirma fikri de bana kalirsa hos olmamis. Dedikleri gibi alttaki tarih ile alakali cümle de dikkat cekmiyor. Ortada şık duran tek şey şişe.
Sonuç, senin referanslarını görmeden konuşsam kesin iş veririm. Bana böyle bir çalışma yaptığında ise şaka yaptığını düşünürüm. Umarım kirilmazsin.

Bence güzel bir yorum yapmışsınız.Bu tür eleştirilere her zaman açığım teşekkürler :)
VipTema

kişi bu mesajı beğendi.

Sehaz Sehaz WoW Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 1 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Yazı fontun türkçe karakterleri desteklemiyor sanırım "İ" harfinde patlamışsın. Ayrıca fontu daha yumuşak bir font seçsen daha tatlı olabilir. Yanlış anlama çok gıcık bir font :)
narinhosting

kişi bu mesajı beğendi.

bulgay bulgay Turkcem.net Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmen / Yazar
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1465
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)
Kampanya tanıtımında eksiklikler var. Pikseller çok kötü. Paint ile yapılmış havası var.
narinhosting

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al