-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık bir yıldır sürdürdüğüm e-ticaret projem yavaş yavaş meyvesini vermeye başlarken bugün MOZ Open Site Explorer üzeri sitemi taratmam ile büyük bir şaşkınlık yaşadım.
Sitemin spam değeri 17 üzerinden 7 (7/17) görünüyor. Halbuki üç hafta önce spam skoru 0 olarak gözükmekteydi.
Aldığım backlinklerin bazılarının spam skoru 3 ila 5 arasında değişiyor. Sizce bu backlinklerden kaynaklı bir problem yaşanmış olabilir mi?
Search Console üzeri bu linkleri silmem halinde sorunu giderebilir miyim tam olarak anlayamadım.
Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam sitenizde link çıkışları var mı? Seonun altın kuralı hep bana hep bana linkler değil de backlink alırken veya kendinizden çıkış verirken güvenilir sitelere de backlink verin. Örneğin sektörünüzü bildiğimden söylüyorum "karcher oto yıkama makinesi" bir makalede link alırken bu linkden kendinize çıkış verirken aynı makalede örneğin usd kelimesinden bigpara'ya karcher kelimesinden karcher'in orjinal sitesine, wikipedia ya link verin. Makale içerisindeki diğer linklerin doğruluğu sizinkinin güçlülüğünü de artırır.