-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Öncelikle merhabalar APP PLAKA gündemde çok görüyorum fan grupları karşılaşıyorum sökenler olduğunu duydum bir kaç çevremde
Trafik polisi ceza size kesen oldu mu ? aramızda varmıdır?
Ayrıa şu sorumu yanıtlayabilir mi biri orjinal polis tarafından verilen plaka kullanıp çerçevede özel ismim yazıyor çerçevede ceza keserler mi ?
Film yasağı kalktı şimdi APP Plaka yasağı geldi...:mad:
Not: mühürlü app plakam vardır, mühürlü ve mühürsüz olsun ceza kesilebiliyormuş.
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Logistics & Transportation
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Merhabalar, yaklaşık 4 yıldır mühürsüz app kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Bir keresinde polis kardeşim bu yasak dedi. Bende tamam orjinaller var bagajda, değiştireyim dedim.
Tamam uğraşma şimdi sonra değiştir ama falan dedi.
İşin özüne gelirsek APP plakanın yasak olma sebebi şoförler cemiyeti tarafından verilen mühürün bu plakalarda olmaması.
Eğer mühürlü bir app plakaya sahipseniz herhangi bir ceza işlemi olacağını sanmıyorum. Yine de orjinal plakaları araçta taşımakta fayda var.
EK olarak şimdi arkadaşımız bahsetmiş, TüvTürk'te bende de problem çıkmadı, hafif kusur bile yazmadılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Bende de mühürlü bir şekilde app plaka var en sade şekliyle. Tüvtürk'e muayeneye götürdüğümde de sorun olmadı. Yazılırsa da cezası ne kadar bilen var mı? Ona göre önlemimizi alalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** P**
-
-
-
Ticaret
186, (%100)
Burası türkiye arkadaşlar subarudan fabrika çıkışlı spoilerin sokturuldune sahit oldum. Mühürlü de olsa kullanacaksan bagajda eskilerini tasimanda fayda var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Cezasi 184 TL diye biliyorum emin degilim tam. Ilkinde ceza yaziliyor. Ikincisinde cezanin yaninda aracin muhurlu plaka takilana kadar trafikten men ediliyor. Bu nedenle eski plakayi bagajda tutmakta fayda var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Cezası var ama öncedende var dı
Orjinal plakan bagajda kalsın plakalık için sorun etme
Polise memur bey 1 kere plakamı çaldılar bende orjinali bagajda tutuyorum app leri kullanıyorum dersin olur biter
Ki plaka çalıyorlar özellikle ıstanbulda sonrası malum olaylarda kullanılıyor bende app kullanıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Öncelikle hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum..
App Plaka önceden yasak olduğunu biliyoruz ama bu yasağı resmen derecesini arttırmışlar öncelik yapmışlar gündemde var.App plaka kalın yazı yaptırın yanınızda orjinal plakalar taşıyın yine cezayı kesecektir. olaylar hala sürüyorAma ben şansımı zorluyorum orjinal plakaları bagaja attım bugün çevirirse göreceğiz bakalım özel yaptırdım çerçeve yazı yazdırdım para verdim bunu çıkartmak bana saçma gelir ya ceza yiyeceğim yada yırtacağım bakalım :)
Not: APP PLAKA cezası 412 TL olmuştur
www.osmanlidavetiyeci.com
Dolphin
Web Tasarım & SEO Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
APP plakada mühür vs. olmadığı için sahte muamelesi de görebiliyor.
hayat illegal!
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
APP plaka kullananlara uyarım sökün :) En basitinden kendi arkadaşımdan söyleyeyim.Motorsiklet satın almıştı bundan önceki sahibi app plaka takmış bariz belli oluyor ama arkadaş bu konulara yabancıydı.Her neyse arkadaşım çevirmeye takıldı ve polis direk plakaya baktı ( mühürlü mühürsüz farketmedi) hopppala geldi mi sana 4000 TL gibi ceza sonra motorunu bağlamasınlar mı bağladılar :) 2 hafta içinde motorunu alabildi ancak gitti orjinal plaka aldı, emniyete ifade verdi belediyeye gitti. Baya zor yani.