-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ofis malzemeci alıcaz yeni açılıyor istanbulda nerden alabiliriz yarın patronla gidicez adama ikea dedik ikea'da kazık gibi duruyor :) Sağlam masa sandalye falan alabileceğimiz yer önerisi bekliyorum Teşekkür ederim şimdiden sabahlarım artık saat 1 gibi dolaşacağız :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yapay Zeka Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşım para senin cebindenmi çıkacak ki , tamam ikea pahalı ama diğer yerlerde az değil sen sıkıntı stres yapma sabah kalk patronunla git ikeayı gezin beğenirse alır beğenmezse yapacak bişey yok. takma böyle şeyleri kafana boşver kardesim benim
3 kişi bu mesajı beğendi.
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bilgisayar elinizin altında.
akakce.com'dan ihtiyacınız olan ürünler için araştırma yapın, tercih edeceğiniz türdeki mobilyaları İstanbul'dan satan yerleri not alın, varsa mağaza adreslerini de. Bu gece yeteri kadar derleme yapabilirseniz sabaha yalnızca işi organize etmek kalır.
Kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Rezil olacak bir durum ortada göremedim. Gidersiniz pahalı ve iş görmüyorsa almaz çıkarsınız. Alternatif yer kafanızda bulundurursunuz, oraya geçiş yaparsınız.
Hala rezil ve zor durumda kalınacak durumu bu paylaşımınız da göremedim.
Hayırlı geceler.
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Patron çıldırdı yazan dükkanlara gidin hocam ucuzluğu görünce sizin patron da çıldırsın :D
Şaka bir yana şunu belirteyim, IKEA, Koçtaş, Tekzen falan buralara bakabilirsiniz fakat buralardan alacağınız pek çok şey demonte oluyor, yani ek olarak montaj için işçi ayarlamayı falan unutmayın yoksa "servis gelecek monte edecek" lafıyla ek bir sürü para alıyorlar.
Cevizlibağ'da büyük bir ofis mobilyaları mağazası vardı halen duruyor mu bilmiyorum, bundan 2-3 yıl önce arkadaşım oradan alış veriş yapmıştı, memnunun diyordu, tabii memnuniyet algısı kişiden kişiye değişir. Bence önce tanınmış markaları gezmekte yarar var.
1 kişi bu mesajı beğendi.