lostyazilim
tr.link

Kelime bazı dışında nasıl yükselinir?

11 Mesajlar 2.342 Okunma
acebozum
tr.link

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
Tarih ve siyasetle ilgili bir site sahibiyim. Takdir edersiniz ki kelime bazında yükselme gibi bir şansım yok. Zira siteme gelen ziyaretçilerin hiçbirisi "tarih" ya da "siyaset" kelimelerinden değil, tarihle ilgili birçok konudan geliyor. Yani benim tek bir kelime üzerinden değil, genel olarak yükselmem gerekiyor. O yüzden nasıl bir çalışma izlemem gerekiyor? Daha önce hiç SEO ya da benzeri bir çalışma yaptırmadım. Makale reklam, wik tanıtım, link wheel? Dediğim gibi kelime bazlı işime yaramaz.

Ne ekersen onu biçersin
elektronikssl
webimgo

csariaslan csariaslan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek memur
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1098
  • Beğeniler 226 / 281
  • Ticaret 48, (%100)
o konuda haklısın o yüzden girdiğin konularda imleme calışmaları yapman lazım bunun için hızlı index almak gerekiyor benim aldığım hitler hep anahtar kelimelerden konu başlıklarından geliyor

• Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
Hızlı indeks konusunda sıkıntı yok. Maksimum 2 dakikada indeks alıyor. Dediğim gibi daha en ufak SEO da yaptırmadım. Normal paketler bana yaramıyor galiba

Ne ekersen onu biçersin

Kalashnikov Kalashnikov WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bankacılık & Finans
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 105 / 82
  • Ticaret 13, (%100)
Ben de hızlı indeks alamıyorum. Site 8 aylık ve güncel olarak yazı girmeye çalışıyorum. 1 ay kadar boş bıraktıktan sonra daha da azaldı. Şu anda 1 gün sonra ancak indeksleniyor.

Bu süreci nasıl hızlandırabilirim?

wmaraci
wmaraci

snndgny snndgny WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 6 / 73
  • Ticaret 22, (%100)

Kalashnikov adlı üyeden alıntı

Ben de hızlı indeks alamıyorum. Site 8 aylık ve güncel olarak yazı girmeye çalışıyorum. 1 ay kadar boş bıraktıktan sonra daha da azaldı. Şu anda 1 gün sonra ancak indeksleniyor.

Bu süreci nasıl hızlandırabilirim?

Günlük Minimum 2 yazı girebilirsin ve bu yazıları kaliteli birkaç imleme sitesiyle desteklemelisin aynı süre içerisinde yazdığın yazılara ping atıp sosyal medyada 1 er link çıkışı yaparsan kısa sürede indexlenme hızını yükseltebilirsin gibime geliyor.

Diğer arkadaş için ise kelime bazlı çalışmanın bir faydası olmayacağını düşünüyorsa url çalışabilir seo çalışmalarında. Diğer makale sitelerinede üye olup makalelerini orada yayınladıktan sonra güzel bir hit kaynağı oluşturabilir kendine ve bu şekilde güzel bir seo süreci geçirebilir.

Eksik varsa diğer arkadaşlar tamamlayabilir.
Kalashnikov

kişi bu mesajı beğendi.

Kalashnikov Kalashnikov WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bankacılık & Finans
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 105 / 82
  • Ticaret 13, (%100)

snndgny adlı üyeden alıntı

Günlük Minimum 2 yazı girebilirsin ve bu yazıları kaliteli birkaç imleme sitesiyle desteklemelisin aynı süre içerisinde yazdığın yazılara ping atıp sosyal medyada 1 er link çıkışı yaparsan kısa sürede indexlenme hızını yükseltebilirsin gibime geliyor.

Diğer arkadaş için ise kelime bazlı çalışmanın bir faydası olmayacağını düşünüyorsa url çalışabilir seo çalışmalarında. Diğer makale sitelerinede üye olup makalelerini orada yayınladıktan sonra güzel bir hit kaynağı oluşturabilir kendine ve bu şekilde güzel bir seo süreci geçirebilir.

Eksik varsa diğer arkadaşlar tamamlayabilir.

Belirttiğiniz şeyleri yaklaşık 2 haftadır yapıyorum ve ancak bu şekilde indeks süresini bu kadar düşürebildim. Çalışmalara devam etmek lazım o zaman.

• Üyelik 13.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 6 / 73
  • Ticaret 22, (%100)
Aynen arkadaşım bu şekilde özverili ve özgün içerik olarak devam ederseniz. Bunun süresini en aza indirmiş olursunuz ve eski performansınıza kavuşmuş olursunuz. Seo süreci sabır sürecidir diye düşünüyorum.

Ek Olarak: Şunuda tavsiye olarak belirtmek isterim twitter' ı etkin şekilde kullanmalısın.

StyLe06 StyLe06 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
Sürekli olarak özgün ve gündemi takip eden içerikler girin.
İçerik güncelliği kadar backlinklerin de sürekli olması ve yenilenmesi de önemlidir, buna dikkat edin.
Belirli bir kitleye hitap ettiğiniz için kullanıcıların tekrar tekrar siteye gelmelerini sağlayın. Örneğin; yazar köşesi oluşturun veya headerda her gün bir haberi ön plana alın ( günün yazısı ) gibi gibi, bir kez sitenize giren kişi tekrar girme ihtiyacı duysun.

• Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
Anlaşılan benim sorunum için öncelikli olan makale reklamı almak. Peki sitemi şu wiki denilen sitelere kaydettirmenin bir yararı olur mu? Dediğim gibi ne dizine ne de wiki sitelere bile kaydetmedim sitemi

Ne ekersen onu biçersin

• Üyelik 13.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 6 / 73
  • Ticaret 22, (%100)

Zargana adlı üyeden alıntı

Anlaşılan benim sorunum için öncelikli olan makale reklamı almak. Peki sitemi şu wiki denilen sitelere kaydettirmenin bir yararı olur mu? Dediğim gibi ne dizine ne de wiki sitelere bile kaydetmedim sitemi

wiki sitelerine eklemende fayda var tabiki öncelik olarak .edu uzantılı sitelere ekleyebilirsen daha da faydalı olur.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al