-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba arkadaşlar ben daha önce bikaç site açtım ama hiçbirinde istediğim başarıyı elde edemedim kimini kapattım kimini sattım şuan hali hazırda 3 projem var domain hosting tema herşey hazır ama yine başarılı olamam diye sitelerimi kurmaya çekiniyorum o üzden uzman bir danışmanın yardımına ihtiyacım var yani sitenin kurulumundan tam oturuncaya kadar a dan z ye beni yönlendirecek ne yapmam gerekenleri tek tek söyleyecek bende söylediklerine harfiyyen uyacam bir işlemi bitirdikten sonra tekrar soracam bundan sonraki işlemi ne yapmam gerekeni bana aşama aşama söyleyecek bende yapabildiklerimi elimden geldiğince yapmaya çalışacam ama şuan için maddi olarak ücret ödeyecek durumda değilim çünkü işyerimizi kapattık (yani battık)daha borç yükünün altındayız o yüzden şuan için ücret ödeyemem ama ilerde işlerimiz düzelirse inşallah memnun olacağı bir ücret gönderirimvefasız bir insan değilim ama şuan için ne yapabilirim yardımcı olacak arkadaşın sitesine yorum yapabilirim,gruplarımda paylaşabilirim elimden geldiğince bende ona yardımcı olabilirim inşallah.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
detay verirseniz yardımcı olabiliriz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://ahmetcadirci.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Hangi sektorlerde siteniz oldugunu, hangi sektorler icin site acmayi dusundugunuzu soyleyebilirseniz belki yardimci olabilirm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Paranız yok ve site işine girmek istiyorsanız birkaç ay makale yazarlığı yapmanızı tavsiye ederim. Makale yazdıracak kişiler zaten size söylerler ne tür yazılması gerektiğini. Böylece hem konulara hakim olursunuz hem de hangi sektörlerin cazip olduğunu öğrenirsiniz.
Şimdi tövbe zamanı..