-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Tarih ve siyasetle ilgili bir site sahibiyim. Takdir edersiniz ki kelime bazında yükselme gibi bir şansım yok. Zira siteme gelen ziyaretçilerin hiçbirisi "tarih" ya da "siyaset" kelimelerinden değil, tarihle ilgili birçok konudan geliyor. Yani benim tek bir kelime üzerinden değil, genel olarak yükselmem gerekiyor. O yüzden nasıl bir çalışma izlemem gerekiyor? Daha önce hiç SEO ya da benzeri bir çalışma yaptırmadım. Makale reklam, wik tanıtım, link wheel? Dediğim gibi kelime bazlı işime yaramaz.
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
o konuda haklısın o yüzden girdiğin konularda imleme calışmaları yapman lazım bunun için hızlı index almak gerekiyor benim aldığım hitler hep anahtar kelimelerden konu başlıklarından geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hızlı indeks konusunda sıkıntı yok. Maksimum 2 dakikada indeks alıyor. Dediğim gibi daha en ufak SEO da yaptırmadım. Normal paketler bana yaramıyor galiba
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bankacılık & Finans
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Ben de hızlı indeks alamıyorum. Site 8 aylık ve güncel olarak yazı girmeye çalışıyorum. 1 ay kadar boş bıraktıktan sonra daha da azaldı. Şu anda 1 gün sonra ancak indeksleniyor.
Bu süreci nasıl hızlandırabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Aynen arkadaşım bu şekilde özverili ve özgün içerik olarak devam ederseniz. Bunun süresini en aza indirmiş olursunuz ve eski performansınıza kavuşmuş olursunuz. Seo süreci sabır sürecidir diye düşünüyorum.
Ek Olarak: Şunuda tavsiye olarak belirtmek isterim twitter' ı etkin şekilde kullanmalısın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sürekli olarak özgün ve gündemi takip eden içerikler girin.
İçerik güncelliği kadar backlinklerin de sürekli olması ve yenilenmesi de önemlidir, buna dikkat edin.
Belirli bir kitleye hitap ettiğiniz için kullanıcıların tekrar tekrar siteye gelmelerini sağlayın. Örneğin; yazar köşesi oluşturun veya headerda her gün bir haberi ön plana alın ( günün yazısı ) gibi gibi, bir kez sitenize giren kişi tekrar girme ihtiyacı duysun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Anlaşılan benim sorunum için öncelikli olan makale reklamı almak. Peki sitemi şu wiki denilen sitelere kaydettirmenin bir yararı olur mu? Dediğim gibi ne dizine ne de wiki sitelere bile kaydetmedim sitemi
Ne ekersen onu biçersin