-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Selamlar, arkadaşım kopya çekerken yakalanmış bugün. Telefondan çekiyormuş hoca gelmiş telefonundaki fotoğrafların, fotoğraflarını çekip tutanak diye tutmuş. Hatta gidip konuştuğunda ben bunları gönderdim ilgili yerlere diye söylemiş. Yapabilecek bir şeyi vs. yokmuş. İnternetten araştırdığımızda biraz yazılı kaynakların vs. hep eski olduğunu gördük. Yeni başına gelmiş olan var mı acaba aranızda arkadaşlar? Kyk bursu alıyor, ailesinden uzak okuyor zaten. 6 Ay uzaklaştırma vs. alırsa ki böyle yazıyor internette genelde, bursu düşecek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kopya çekmeye teşebbüs "Kınama", kopya çekmek " 1 yarıyıl uzaklaştırma" yazıyor. Peki ne durumda teşebbüs, ne durumda çekme oluyor ki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
"Telefondan çekiyormuş hoca gelmiş " daha ne teşebbüsü olsun hocam eleman açmış telefonu çatır çutur kopyayı çekiyormuş üzerine hoca yakalamış geçmiş olsun arkadaşa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Sen çalışma sınav günü gelsin hile ile hurda ile kopya çekmeye bak. Ordaki gece gündüz emek vererek çalısan arkadaşların hakkını ye sonra yakalanıncada ovv hocam bir daha yapmayacam vs dedimi bari. En az 6 ay uzaklastırma alır okuldan atılmaya kadar gider. Kagıdıda ailerine gönderir ikamet kyk bursu zaten unutsun bir daha :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
En iyi durumda 5 gün uzaklaştırma alır. Tabi bunda disiplin kurulu sorgusundaki davranışlarıda önemli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO & Wordpress Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ü** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
beyler teleşlanmayın ben bu işi profesyonel olarak 2 yıl yaptım kolay kolay disibline göndermezler disiblin kurulu flan toplancakda ohoo gitsin yalvarsın akademisyen görevlisine anlatsın eşşek degil yha en fazla kopya çekdiği akademisyen görevlisini sınav kağıdına 0 verir ve sene boyunca sınava almaz he arada eşşekler çıkıyor denk geldiyse 6 ay uzaklaştırma alır :D
Ek Olarak:
underworld adlı üyeden alıntı
Sen çalışma sınav günü gelsin hile ile hurda ile kopya çekmeye bak. Ordaki gece gündüz emek vererek çalısan arkadaşların hakkını ye sonra yakalanıncada ovv hocam bir daha yapmayacam vs dedimi bari. En az 6 ay uzaklastırma alır okuldan atılmaya kadar gider. Kagıdıda ailerine gönderir ikamet kyk bursu zaten unutsun bir daha :D
usta sende sınıfda çalışkan olupda çalışmayanlara kopya vermeyen birisin gibime geldi :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
İzmir SEO Uzmanı | proji.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
hoca dilekçe yazıyor en ağır ceza veya en hafif cezayı isteyebilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Web Tasarım - Eticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzaklastirma veya kinama cezasi alir. Ki oyle kolay kolay kimse vermez ceza.
Web Designer - Tasarimcenter.com
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
20 yıl yatar :) Şaka maka; ama arkadaşın kabahatli. Hoca da insaflı olsaymış iyiydi. Demek ki hocada insaf yok. Ben lisede kopya çekerken tarih hocam "Tu... önüne bak." diye seslendi. Meğerse hoca yanımdaymış. Sınavdan 5 aldım, kanaat 85 verdi, karneye 5 düştü şükür. 1 yıl ne yazdırdıysa okulda ezberleyen tek bendim.