-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba arkadaşlar daha önce blogger tabanlı olan sitemi wordpress tabanlı yaptım içeriği wordpress'e aktardım kullandığım temayı aktif ettiğimde HTTP ERROR 500 hatası veriyor farklı bir sitede denediğimde sıkıntı olmuyor ama burada bu hatayı veriyor temanın adı BluePrint-Q sitem
www.tarihbilgileri.net bundan sonra yapmam gereken şey nedir benim webmaster tools üzerinden falan yardımcı olursanız sevinirim 30 kadar makale vardı sitede.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle .htaccess dosyanızın sonun .bak yazın öyle kaydedin. htaccessi devre dışı bıraktığınızda açılırsa orda bir sorun var demektir.
Başka bir yöntem ise config.php de memory limit artışı yapmak. Bunun için de wp-config dosyası içerisine "define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘256M’);" kodunu ekleyin. (tırnaklar hariç)
Eğer bu da olmazsa host firmanızdan memory limitlerinizi panel üzerinden artırılmasını rica edin.
dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
php dosyalarında erişim haklarında sorun olabilir. Yada gözden kaçırdığın bir kod hatası olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Name server ayarlarını yeni değiştirdim 4 saat anca oldu ilk değiştirdiğimde bir sıkıntı yoktu çalışıyordu site sonradan gitti birden böyle oldu.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
tarihbilgisi.com tarihselbilgi.com boş aklıma geldi almak isteyen olursa güzel alan adı
CEMB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
iş
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
site gözükmüyor şuan ama wordpress e taşımakla doğru bir karar almışssın kardeş onu belirtiyim bide blogger daki siteni kapatma ordanda backlink alırsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Peki link olayını falan nasıl yapacağım diğer sitenin konularını silecek miyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Tek.
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Geçenlerde aynı hatayı bende aldım. Aynı şekil Blogger to Wordpress şeklinde 500 hatası almaya başladım. Başlıca nedenler;
1-Sunucunuzun PHP Sürümü ile tema tarafından istenen php sürümü aynı mı?
2-Plugins klasörünü plugins1 olarak değiştirin hata hala alıyorsanız pluginslerden kaynaklanan bir hata yok
3-Themes klasöründe tema adını değiştirin bu saydıklarımdan herhangi biri çareniz olacaktır.
HTACESS olayını arkadaş yukarıda anlatmış eklemek istemedim.
Ayrıca blogger'dan wordpresse geçerken 404 sayfası çok olabiliyor. Bunun için wordpress panelde "Ayarlar/Kalıcı Bağlantılar" bölümüne girin özel bağlantılar alanına tıklayın ve bu alana /%year%/%monthnum%/%postname%.html bu uzantıyı ekleyiniz. Hala bazı sayfalarda 404 hatası alıyorsanız "Redirection" eklentisini kurunuz siteye gelen kullanıcıların 404 hatalarını kayıt eder sizde burada kullanıcının görüntülemek istediği sayfa için aldığı 404 hata linkini görüp kopyalayıp asıl konu linkine yönlendirebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
miniajans teşekkürler ayırdığınız vakit ve ilgi alakanız için peki ben sadece postname şekline yapmak istesem googlede bu indexleri nasıl düzeltebilirim şimdiki linklerine yönlendirebilirim yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba bir şey sormak istiyorum.
Sitenizde kaç adet içerik vardı?
Sitenizi wordpress'e taşıdıktan sonra sıralama kaybettiniz mi?
Wordpress'e geçtikten sonra, Google üzerinden herhangi bir yazınıza girdiğinizde 404 hatası aldınız mı?
Bende wordpress'e geçmek istiyorum ama sıralama kaybederim ve hatalar alırım diye korkuyorum açıkçası, blogger ve wordpress link yapısı nasıl bu konularda çok bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim.