-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Sektör de başarı göstermek isterseniz eğer bütün olmalısınız. Eğitim alanında aktif bir bilginiz, gelen sorulara hızlı cevabınız olmalı. Kurulum aşaması basit ama önemli olan yürürlük meselesi, herkes eğitim, sağlık, finans yani iyi bir kazanç derdinde olup yönelen de var Vatana millete hizmet aşkı ile bu sektörde olan da var.
Tema şu
#demo1 #demo2 #demo3, 3 tanesinden bir tanesi olabilir.
Hosting ise,
#demo1 (Giga veya Tera paketleri olabilir.)Bu alanda eğer yabancıysanız ve benim bütçem var diyorsanız, forumumuzun ender ve nadide editörlerimiz var onlarla anlaşma yaparak yine bir takım işler yapabilirsiniz.
Aynı zamanda SEO kavramına gelince, doğru bir karar almalısın. Sıradan herkes ile çalışmayıp, kişinin geçmişteki başarı ve bilgi birikimine bakarak bu işten de başarı çıkarmış olursunuz.
Benden bu kadar, Olumlu yada olumsuz eleştirilere açığım :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
domain lazımsa dersler.net ve ortaokul.net var
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Bende bir tarih sitesi açmayı düşünüyorum. Yorumum burada bulunsun, sizin sayenizde bende az bilgi alayım. :) Bu arada öneri olarak da bir youtube kanalı açıp , oradan da paylaşım yapmanızı önerebilirim. Kanaldan da siteye yönlendirme yaparsınız. Millet okumaktan sonra izlemeyi seviyor çünkü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
30, (%93)
Hocam bence site tasarımını çeşitli kurslara uygun şekilde ayarlayabilirsiniz. Tek seferlik, bilgilendirme yazıları için bu tasarım yerine sitenin blog kısmını kullanabilirsiniz. Atıyorum, Matematik Türev/İntegral kursu gibi bir bölüm açarak bunu haftalara ya da günlere yayabilirsiniz. Mesela, kursa kayıt olan bir öğrenci ilk gün ya da haftayı tamamlamadan ikinci haftaya geçiş yapamayacak tarzında ilerleyebilirsiniz. Kursları da lise ya da üniversite artık hedef kitlenize göre devam ettirebilirsiniz.
Ek olarak: ücretli şekilde eğitim yazılarında yardımcı olabilirim.