lostyazilim
tr.link

Teknoloji, Bilim ve Tarih üzerine projem

3 Mesajlar 599 Okunma
lstbozum
tr.link

KerimYaman KerimYaman Fikir Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)
Kafam da şuan da çok güzel bir fikir bulunuyor. Eğer emek verilirse güzel yerlere geleceğini düşündüğüm bir proje olmakla beraber ne bu projeyi gerçekleştirecek maddi durumum var ne de bilgim. Bu projeyi gerçekleştirmek için yardım istiyorum. Projeyle tamamen ben ilgileneceğim yardımcı olan ağabeyime de projenin kazandığı paranın bir kısmını vereceğim. Biraz projeden bahsetmek istiyorum. Teknoloji bilim ve tarihi birbirine karıştıracağım. Blog tarzında olacak ve içerikleri tamamen ben hazırlayacağım. Adsense onaylatmak vb. işleri de ben halledeceğim. Yardımcı olacak kişi hisse satın almış gibi olacak teknik konularda yardım etmek dışında hiçbir şeye karışmayacak. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ediyorum.

wmaraci
reklam

DarkJoueur DarkJoueur ! Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek M.
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 400
  • Beğeniler 24 / 96
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam yorum değil de fikir istiyorsunuz bence. Nasıl diye soracak olursanız zaten aklınızda bir fikir ve büyük ihtimal oluşturduğunuz bir denklem var.

Öncelikle içeriği zaten siz gireceksiniz. Tema - Host vs. vs. bu tür şeylerin parasını da vereceksiniz. Önemli olan tek detay tema - teknik konularda ücretini verip size en iyi desteği sağlayacak bir arkadaş bulmanız. Tabi dikkat edin fikrinizi ç(almasın)lar.

Benim bir fikrim olduğunda içerik vs. vs. bunlar en kolayı direk tema bakıyorum ne yapılabilir düşünüyorum sonra tek bir yerde takılıyorum devamlılık eğer devamlılık ve sabır gösterecekseniz fikirlerinizi gerçeğe dönüştürün isterim.

İçim dışım bir olsaydı, bana bakan seni görürdü.

KerimYaman KerimYaman Fikir Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)
DarkJoueur Sadece bu proje değil aklımda çok güzel hedef kitleleri bulunan ve ilgilenildiğinde çok güzel yerlere gelecek projeler var ben sadece bu projeleri beraber gerçekleştireceğim ve abi kardeş gibi olacağım birini arıyorum.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al