-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eğer hoca haklı çıkarsa 6 ay uzaklaştırma alır kardeşim ilk olarak. Bir daha devam ederse zaten okul hayatı biter komple. Ama hocayla arası iyiyse hoca ayarlar o işi az bir cezayla yırtar. Yani arkadaşına söyle biraz dalkavukluk yapsın önerimce :)
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
İlgili deliller varsa(var diyorsun) yarım dönem uzaklaştırma demek. Eğer daha az olursa disiplin kurulunun insafından olur.
Ranay
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
B** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlla yönetmelik olarak cezası var doğrudur ama bunu bu şekilde bilemeyiz. Her yönetmeliği uygulayan aynı disiplin ve irade ile uygulamıyor :/
> Çekerken yakalanmış fakat kanıt ve tanık yoksa çekmedim iftira diyebilir. ( Ahlaki , vicdani ve etik boyutunu da düşünmek lazım )
> Diğer bir çözüm ise ben bir eşeklik ettim tamam fakat yol gösterici ve eğitimci olarak , hayatımı,kariyerimi & gençliğimi karartmamak ve lekelememek adına insiyatif tanıyıp affeder misiniz şeklinde bir yaklaşımda bulunmak mantıklı olabilir. Af etmese dahi basit bir uyarı belki sözlü ikaz olabilir karşılğı.
Lise biteli çok oldu ama aklıma gelen bu.
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ah be. Şu an ki aklım lisedeyken olaydı. Neler yapardım neler :-> Çok şükür hocalarımız tam kafalıktı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tutanak ben iş hayatında da gördüm ama okulda görmedim öğretmenin vicdanına kalmış ister dersten bıraksın daha iyi olur kısacası uzaklaştırma verilebilir ama dediğim gibi öğretmenin vicdanına kalmış okul ortamları bile çok değişmiş biz böyle görmedik
Çanakkale
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Büyük ihtimal arkadaşınız 6 ay okuldan uzaklaşma alır, üniversitede işler lisedeki gibi yürümüyor. Üniversitede ilk senemde sınıfta kopya vakası olmuştu, kopyayı çeken kişi ilk olarak 6 ay uzaklaştırma aldı, sonra dersin hocası kendi verdiği hiçbir dersten geçirmeyeceğini söylemişti kopya çeken arkadaşa, en sonunda arkadaş okulu bıraktı. İnşallah dersin hocası insaflıdır yoksa arkadaşınıza geçmiş olsun.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Aynı olay yüzünden 2000 senesinde arkadaşım 6 ay uzaklaştırma cezası almıştı.
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
İyi olmuş birde burs alıyormuş kesilsin. Sınıftaki diğer arkadaşların hakkında girmesine ne gerek var onların ne suçu var, tabiki de hocadan hocaya değişir, derseniz ki eğer çok sert çıktın şöyle bir anım geçmişti üniversitede.
82 kişilik koca sınıfta 1 kişi kopya çekti diye yarıyıl uzaklaştırma aldı bursu kesildi üstüne, asıl bomba ne biliyormusunuz hoca bütün sınıfa kopya muamelesi yapıp herkesi dersten bıraktı, yaz okulunda parasını vererek sınava girip geçtim.