-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SYSTEM
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar, şuan superonline kullanıyorum 16mpbs paketimde 13 lere kadar çıkabiliyorum bazen ama bence gerçek hızı yakalayamıyorum binamızda turk ******* fiber internet var ancak çok kararsız kaldım internet seçiminde
Turknet herşey limitsiz binamda 75mpbs internet alabiliyormuşum. VDSL
UYDUNET 50mpbs alabiliyorum 50gb akk
Hangisini önerirsiniz fiyatlar hemen hemen aynı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uydunet iyidir ama aşırı ping ve diğer sorunlarda ortaya çıkabiliyor. Hızı birden sorun var diye herkesde 100 kilobyte'a düşürdükleri oluyor. Ip havuzu ve tüm altyapıyı elinde tutmasından dolayı ben yine *************u öneririm sana. Ayrıca uydunette uydunet kutularına uzaklık ve diğer etmenlerde veri kaybı yaşamana sebebiyet veriyor. Uydunette düzenli internet alabilmek biraz şans bana göre Avcılar bölgesi için konuşuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ne olursa olsun Turk******* hizmet vermesi gerekirken yatıyor. Fiber hatlar nerede. Para almasını biliyorlar hizmet vermesinide bilecekler. Altında fiber geçen adamın keyfi yerinde ben 3 senedir fiber bekliyorum.
Herkes gelin alt yapıları birleştirlem diyor Turk ******* yanaşmıyor. Yemişi İP havuzuymuş ta şeyimişte. Super online geçin.
AKK olmayan bir pakete geçin 1080 yapışın Ben 3 Mbit iniyor diye Torrente abınıyorum 500 Gb aylık indirme yapıyorum. 5 TB film dizi var.
cagdaskorkmaz.com.tr
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Vodafone almayın da ne alırsanız alın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende turksat kullanıyorum hemen hemen 2 yıldır. 75 gb sınırsız paketimi 150 gb a 2 lira farkla çıkarttım. bugüne kadar hız konusunda hiç bir problem yaşamadım. ayrıca tv de ona bağlı ve hd kanalların tadını çıkarıyorum. çanak tan da ayarlardan da kurtulduk. herşeyi kendiler güncelliyorlar zaten. aylık sınırsız internet+tv 62 tl çok da memnunum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Uydunet 50mpbs kullanıyorum. Yeri geliyor downloadlarda 55 falan alıyorum. ************un 16 mpbs'a kadar olarak belirttiği kelime oyunlarından bıkmıştım gerçekten. Tabii bu bölgeden bölgeye kablo kalitesine kadar fark gösterebilir. Ama ben gerçekten memnunum sürekli download yaptığım için hız takibini iyi yapıyorum.
Ek Olarak: Uydunet 50mpbs kullanıyorum. Yeri geliyor downloadlarda 55 falan alıyorum. ************un 16 mpbs'a kadar olarak belirttiği kelime oyunlarından bıkmıştım gerçekten. Tabii bu bölgeden bölgeye kablo kalitesine kadar fark gösterebilir. Ama ben gerçekten memnunum sürekli download yaptığım için hız takibini iyi yapıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
eyüboğlu kolejinin o tarafta dayım oturuyor heralde uydunetti internet iyi çekiyor