Gulhan188
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yazılım bilgim var web üzerinde gayet iyiyim kodlamasını her türlü yaparım her türlü sistemin ama ne yapsam tutar hiç bilmiyorum lise 3 olduğumdan ygs/lys sıkıntısından siteyle çok ilgileneceğimi sanmıyorum yani makale tarzı eklemeli siteleri eledim baştan ne tür bir site yapmalıyım sizce?
Gulhan188
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir şey üretik satmaktan ziyade açtığım bir siteye ziyaretçilerin toplanmasını istiyorum yani satış üzerinden değil adsense üzerinden almak istiyorum parayı reklam şirketlerinden açıkcası
Gulhan188
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Onedio tarzı güzelde üniversite sınavından dolayı ilgilenebileceğimi pek sanmıyorum düşünmüştüm o tarz bir şey yapmayı editör falan ayarlarım demiştim ancak onedio varken neden tutsun sosyal medyayı da etkili kullanmak gerekiyor
Gulhan188
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başka önerileriniz var mı? Gençlerin ilgisini çekecek türden ya da ... türünde site olsa iyi olurdu dediğiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bunu yazdıysan eğer site açma :) zorla aklına bir şeyleri sokarak başarılı olamazsın.
Fikirler bir anlık gelir ve başarılı olur. Burada sana şunu aç bunu aç diyecek insanlarında elbette iyi niyetliler bir şey diyemem ama eğer tutacak bir şey olsa size demez, kendileri açarlardı ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.