netbozum
tr.link

Whatsapp + Web.Whatsapp.Com Sorunu

15 Mesajlar 3.120 Okunma
acebozum
tr.link

MeMo MeMo SEO Candır, MeMo Uzman :) Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad T** M**
  • Mesajlar 2187
  • Beğeniler 1198 / 578
  • Ticaret 50, (%100)

ademgao adlı üyeden alıntı

Bende de oluyor bu problem. Cihazım S5 telefonun tuş kilidi kapalı iken wifi kendiliğinden kapanıyor. Belki sizde de öyle bir problem vardır.

yok, bende wifi açık gösteriyor ve whatsapp'a girdikten sonra bile gönderdiğm mesajlar 1-2 saat sonra gidiyordu.

googleasistan
reklam

Yandexer Yandexer Yandex Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 05.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 434
  • Beğeniler 58 / 84
  • Ticaret 4, (%100)
Telefonunun kilidi aktif olduğunda bağlantı kopartıyor şarj dan yememek için bazı uygulamalar da yanında gidiyor, uyarıyı aldığın da telefondan whatsapp açınca tekrar aktif gözüküyorsa web whatsapp telefon ayarlarında uyku modu ayarlarını değiştirmeyi dene.
Kanuni MeMo

kişi bu mesajı beğendi.

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Telefon bekleme konumunda Neti kapatıyor. Bende de aynısı olunca telefondan whatapp açıp bekliyorum düzeliyor.
Kanuni

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr

Kanuni Kanuni WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 09.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Müh
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 767
  • Beğeniler 242 / 241
  • Ticaret 12, (%100)

MeMo adlı üyeden alıntı

Bilgisayarla telefon arasında(web.whatsapp.com) fazla mesafe olunca giriyormu whatsapp'a? Denemedim de

ismail03 adlı üyeden alıntı

Bununla hiç alakası yok evdeki bilgisayarda kuruludur bilgisayarı açıp programa girdiklerinde aktif olur

Benim telefonda sıkıntı var herhalde. :) Geçen bağlanmamıştı. Ancak yine de belli bir mesafe olduğu görüşündeyim. Düşünsenize, internet cafeye gittiniz. Web Whatsapp'a girdiniz. Sizden sonra gelen adam da sizin kapatmadığınız oturum üzerinden Whatsapp'ınızı kullanıyor. Böyle bir güvenlik açığına karşı önlem almışlardır bence.

wmaraci
wmaraci

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

Kanuni adlı üyeden alıntı

Benim telefonda sıkıntı var herhalde. :) Geçen bağlanmamıştı. Ancak yine de belli bir mesafe olduğu görüşündeyim. Düşünsenize, internet cafeye gittiniz. Web Whatsapp'a girdiniz. Sizden sonra gelen adam da sizin kapatmadığınız oturum üzerinden Whatsapp'ınızı kullanıyor. Böyle bir güvenlik açığına karşı önlem almışlardır bence.

whatsapp konum tabanlı yada nfc ile aktif olmuyor ki qr kodu tarıyor whatsapp aktif olduğunca oda aktif oluyor whatsapp oturumu açık mı kaldı o zaman telefondan kapatabiliyorsun dediğim gibi benim evdeki bilgisayarımda kurulu sorunda yaşamıyorum :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al