Fiyatlandırma domain yaşı x 40 TL' dir. Örneğin 2011' de oluşturulmuş bir domain 6 yaşındadır ve 6 x 40 TL = 240 TL' dir. Ücretli script kurulu (hdizleindir.com) olan sitedeki script ücreti alıcıdan talep edilecek.
Domainleri için minimum başlangıç fiyatı 240 TL' dir.
Domainlerimin hepsi satılıktır ve IHS kayıtlıdır ve her yıl otomatik ödemesi yapılmaktadır.
hddizivefilm.com (XXX Teklif)
(240 TL hdindirizle.com (hdizleindir.com u yazanlar site isminde ikileme düşerlerse diye alındı)
(290 TL +200 TL Script ve İçerik) hdizleindir.com (Keywords domain arayanlar için iyi bir şans. Sadece Tr-Dublaj filmler var. Piyasadaki en iyi film izleme scriptine sahip ve piyasadaki scriptlerde olmayan link kontrol botuna sahip. 0 ölü link ve açılmayan 1 video bile yok. Sadece benim sahibi olduğum scriptte isterseniz video indirme linklerinide ekleyebilirsiniz. Sektöründe tek diyebilirim. Tüm videolar tarafımca eklenmiş ve 80-100 kadarı kendi uploadum.)
(2016) basitalisveris.com (240)
(2011) basitalisveris.net (240)
(2011) bunlargidiyor.com (240)
(2011) araciyiz.com (240)
(2011) bakburadavar.com (600 TL !!! Script ve İçerik Dahil) (İyi bir seo çalışmasına sahip, iyi ve problemsiz bir scripte sahip, işler durumda güzel bir e-ticaret platformu)
Lütfen tekliflerinizi özel mesaj ile bildirin. Tekliflerinizi yaparken siteye harcanan emeği, site yaşını, script fiyatlarını ve vereceğim içerikleri de hesaba katarak teklif yapın lütfen.
Kendini "ciddi alıcı" statüsünde görenler dilerlerse 0.554.466 25 70' no lu numaradan da bana ulaşabilirler. Mümkünse halk dilinde "ölücü" diye tabir edilen ve "domain düşünce alırım" diyenler hiç iletişime geçmezse sevinirim ...